A Beckham-család hazaköltözik Angliába

Vágólapra másolva!
Feladja amerikai álmait, és hazaköltözik Angliába a hamarosan újabb taggal gyarapodó Beckham-család. Bennfenntesek szerint a sztárfocista felesége, az időközben divattervezővé előlépett Victoria Beckham már ki is nézte azt az angol magánsikolát, ahová a fiait járatni fogja.
Vágólapra másolva!

A News of the World magazin bennfentesekre hivatkozva azt írja, hogy a 35 éves szuperszár focista David Beckham családjával együtt hazaköltözik Angliába. A Beckham-család 2007 óta él Los Angelesben, akkor szerződött ugyanis az LA Galaxy focicsapatához. David Beckham szerződése azonban az év végén lejár, és a sztárfocista szeretné egy angol klub színeiben befejezni labdarúgó-pályafutását.

A lap forrásai szerint Beckham felesége, az időközben divattervezővé előlépett Victoria "őrlődik", mivel rengeteg barátja van Kaliforniában, és nagyon szereti az ottani életformát, de nagyon hiányzik neki Angliában élő családja is.

A lap informátorai szerint azonban Victoria már ki is nézte az iskolát három fiának. Ez egy exkluzív magánintézmény, ahol a három fiú taníttatása évente csaknem 50 ezer fontba (16 millió forintba) fog kerülni. Beckhamék egyébként most várják negyedik gyermeküket, aki a pletykák szerint kislány lesz, és várhatóan nyáron születik majd.

A házaspár negyedik gyermeke nem születik rossz helyre. Beckhamék nagy-britanniai vidéki otthonát a brit királyi család fő londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézik, és vagyonukat a The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 145 millió fontra (46 milliárd forintra) becsülte.