Toplessben kapták le Katalin hercegnőt

Vágólapra másolva!
Alig néhány héttel az után, hogy Harry hercegről meztelen képek jelentek meg, most újabb botránnyal szembesül a brit királyi család. Ezúttal Katalin hercegnőről közöltek toplessfotókat. A hercegi pár nagyon mérges, és pert indít.
Vágólapra másolva!

A francia Closer magazin állítása szerint a fotók akkor készültek, amikor Cambridge hercege és hercegnője a múlt héten a franciaországi Provence-ban nyaralt a királynő unokaöccsének, Lord Linleynek a birtokán. A képek elmosódottak, és teleobjektívvel készültek, de tisztán felismerhető rajtuk a hercegi pár, amely most ázsiai körúton van.

Forrás: AFP/Nicolas Asfouri
Itt még boldog a hercegi pár

A lap négyoldalas képösszeállítást közölt a párról, a hercegnő több képen is félmeztelenül szerepel. A BBC beszámol arról, hogy a fotókat felajánlották több brit lapnak is, de azok visszautasították az ajánlatot.

Tisztviselők azt közölték, hogy a párt lesújtotta és csalódottsággal töltötte el az ügy, amelyet a magánéletük megsértésének tartanak. Vilmos herceg különösen rossz véleménnyel van a paparazzókról, mivel úgy véli, az édesanyját, Diana hercegnőt is ők hajszolták a halálba.

Később a hercegi pár közölte, polgári pert indít a képeket közlő lap ellen. A lap szerkesztője erre úgy reagált, hogy kissé "aránytalannak" tartja a reakciót, miután a fotókban valójában nincs semmi sokkoló, egyszerűen csak egy fiatal, melltartó nélkül napozó nőt ábrázolnak.

A fotók itt nézhetők meg.