Gyereket kergetett, arcot harapott a meztelen támadó

Vágólapra másolva!
Nyugdíjas rendőrre, 10 éves kisfiúra támadt, egy 18 éves arcát harapdálta egy meztelen támadó Floridában. A rendőrök a sokkolóval semmire se mentek, úgyhogy lelőtték.
Vágólapra másolva!

Lelőttek egy meztelenül emberekre támadó, szupererős férfit a rendőrök a floridai Palm Beach-en, miután megpróbálták sokkolóval ártalmatlanítani, de az nem hatott rá - írta a Gawker.

A férfi meztelenül sétált az utcán, amikor egyelőre nem tisztázott okból rátámadt egy 66 éves volt rendőrtisztre. A volt New York-i rendőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba, de mire ez megtörtént, addigra a meztelen izomember újabb áldozatokat talált magának.

Találkozott, majd üldözésbe vett egy másik férfit és a 10 éves fiát. Ezután egy 18 éves tinédzserre támadt, akinek elkezdte harapdálni az arcát. Addig folytatta ezt, amíg a 18 éves fiú egy késsel megszúrta a támadóját.

Ezután már a rendőrök is kiérkeztek, és sokkolóval vették célba az őrjöngő férfit. "Ez egy hatalmas fickó. Harci állásba helyezkedett. Megpróbálták a földre parancsolni, erre rájuk támadt. A sokkoló nem hatott rá" - írta le a jelenetet egy Palm Beach-i rendőr, Ric Bradshaw.

A seriffhelyettes ezután háromszor rálőtt a férfira, egyszer a felsőtestébe, és kétszer a lábába. A sérülések halálosnak bizonyultak, a közeli kórházban meghalt a meztelen támadó. Ric Bradshaw szerint nem egyértelmű egyelőre, hogy a lövések okozták a halálát, vagy esetleg a drogtúladagolás. "Egészen biztos, hogy valamilyen kábítószerrel élt, amitől így viselkedett" - vélte.

Kövessen minket Facebookon is!