Hitler-képet posztolt a harkányi alpolgármester is

Vágólapra másolva!
Remmert Ferenc azt mondja, figyelmetlenségből osztotta meg Facebook-oldalán a Hitlerrel és a menekültekkel viccelődő képet, és már le is szedte azt.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub Híradójában tűnt fel először a hír arról, hogy Harkány fideszes alpolgármestere, Remmert Ferenc is közzétette közösségi oldalán a fotót. A csatorna munkatársa hiába kérdezte a helyi vezetőtől, hogy miért rakta ki a képet, és lemond-e a történtek után, nem kapott választ, ahogy a harkányi önkormányzat sem közölte, lemondatják-e a képviselőt.

Remmert azt írta ki Facebook oldalára, hogy tévedésből osztotta meg a képet, nem ért egyet a tartalmával, és gyorsan leszedte azt. Hasonló magyarázattal állt elő Sógor László, Zugló MSZP-s képviselője is, aki egy hete szintén kiposztolta ugyanezt a képet a közösségi oldalán.

Az MSZP szerdai közleménye szerint méltatlanná vált tisztségére Remmert Ferenc, a Fidesz harkányi elnöke, a város alpolgármestere azzal, hogy Hitlert és a náci Németországot megjelenítő, viccesnek gondolt képet osztott meg Facebook-oldalán a napokban.