Csákánnyal ment neki egy férfi Donald Trump csillagának

james otis csákánnyal szétverte donald trump csillagát, hollywood, walk of fame
A crowd gathers to watch as Donald Trump's vandalized Star along the Hollywood Walk of Fame is tended to and cleaned up before being replaced on October 26, 2016 in Hollywood, California. A man defaced Republican presidential candidate Donald Trump's star on the Hollywood Walk of Fame Wednesday, hacking out the gold lettering displaying his name and the television logo. A man who identified himself to a local news agency as James Lambert Otis, said he vandalized the tribute with a sledgehammer and pickaxe, originally intended to remove the entire star from the sidewalk on Hollywood Boulevard. / AFP PHOTO / Frederic J. BROWN
Vágólapra másolva!
Csákánnyal és kalapáccsal verte szét Donald Trump csillagát a hollywoodi hírességek sétányán egy férfi. Azt nyilatkozta, a darabokat el akarja adni, a pénzt azoknak a nőknek adja, akik szexuális zaklatással vádolták Trumpot. 
Vágólapra másolva!

Egy férfi csákánnyal és kőtörő kalapáccsal esett neki Donald Trump csillagának a hollywoodi hírességek sétányán, az esetről videófelvételt is készített.

A zaklatásvádak miatt

A férfi James Otisként, a lifteket gyártó Otis család tagjaként mutatkozott be. Azt mondta, a Trumpot ért zaklatási vádak, illetve Trump szexuális zaklatással kapcsolatos kijelentései sarkallták a csillag megrongálására.

– nyilatkozta a férfi.

El akarja adni a darabokat

Sikerült eltávolítania az aranyemblémát a csillag közepéből, illetve darabokat tört ki a csillagból magából és a környezetéből. A férfi azt mondta, el akarja adni a darabokat, a befolyó összeget pedig szétosztja azok közt a nők közt, "akiket Trump szexuálisan zaklatott".

A csillagot már javítják. A felháborodott férfi el akarja adni a kicsákányozott darabokat Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Kijavítják a csillagot

Leron Gubler, a hollywoodi kereskedelmi kamara elnök-vezérigazgatója azt nyilatkozta, azonnal nekilátnak a javítási munkáknak a csillagon, de várhatóan napokig le lesz takarva.

Gubler azt mondta, együttműködnek a rendőrséggel, az elkövetőt bíróság elé akarják állítani.

Gubler szerint jó lenne, ha azok az emberek, akiknek valami bajuk van valamelyik kitüntetettel, a haragjukat pozitív módon fejeznék ki, nem pedig rongálással.