A Kreml nem rajong Trump új kampányvideójáért

politics TOPSHOTS Horizontal Republican presidential candidate Donald Trump addresses a press conference following his  victory in the Florida state primary on March 15, 2016 in West Palm Beach, Florida. 
The win in Florida for Trump sent rival Marco Rubi
Donald Trump
Vágólapra másolva!
„Démonizálják Oroszországot"- véli Donald Trump, republikánus elnökjelölt-aspiráns új kampányvideójáról a Kreml, amiben a cselgáncsozó Vlagyimir Putyin, mint az Egyesült Államok legkeményebb ellenfele jelenik meg.
Vágólapra másolva!

„Amikor a legkeményebb ellenfeleinkkel kell szembe néznünk" – ezzel a szöveggel indul a kampányvideó, majd feltűnik a cselgáncsdobást bemutató Vlagyimir Putyin. Bár azt nem tudni, hogy az orosz elnök látta-e már a videót, de az biztos, hogy a Kreml hozzáállása negatív. „Nyílt titok számunkra, hogy Oroszország démonizálása kötelező jellegű az amerikai választási kampányban"- mondta Dimitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.

Donald Trump Forrás: AFP//Rhona Wise

A 20 másodperces kampányvideóban Putyin mellett a másik „legkeményebb ellenfél", az Iszlám Állam maszkos dzsihádistája jelenik meg, majd a demokraták „válaszaként" az ugató Hillary Clinton. A rövid videó Putyin nevetésével folytatódik és azzal a szöveggel zárul, hogy "Nem kell, hogy csattanósak legyünk", majd feltűnik Donald Trump jelmondata: "Tegyük Amerikát újra naggyá!".

Is this what we want for a President?

Donald J. Trump (@realdonaldtrump) által közzétett videó,