Hetekig fogva tartott és megerőszakolt egy turistát egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy brit nőt 8 héten keresztül tartott fogva Ausztráliában egy férfi, aki többször is megerőszakolta és megverte őt. A nő egy benzinkutasnak köszönheti megmenekülését, aki hívta a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

A 22 éves liverpooli nő megpróbáltatásai vasárnap délután értek véget, amikor a rendőrök megállították a kocsit, amelyben támadójával ült. Mitchellben, Brisbane-től 600 kilométerre tartóztatták fel őket.

A volánnál a láthatóan szomorú nő ült,

tele zúzódásokkal és vágásokkal.

Elmondta a rendőröknek, hogy a támadója a kocsi hátsó részében bujkál.

A 22 éves férfi és a nő januárban találkoztak egy partin, és egy rövid ideig kapcsolatban voltak, közösen indultak el túrára. Ausztrália Cairns városából indultak Romába – írja a The Guardian.

A rendőrség vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a férfi egy kábítószerüggyel kapcsolatban menekült a városból.

A nő és a férfi vasárnap egy benzinkúton tankoltak. A benzinkutas nő látta, hogy a nő sír és remeg. Azt mondta, nem tud fizetni, mert a pénztárcája és a hitelkártyája az exbarátjánál van. Ezt a biztonsági kamera is rögzítette.

Ezután 10 percet beszélgettek, mielőtt a nő fizetés nélkül elment. A benzinkutas a közelben álló rendőrökhöz ment segítséget kérni, akik követték az autót. Ezután állították meg őket.

A rendőrség szerint a férfi

négyszer erőszakolta meg a nőt, és többször is megverte és fojtogatta

január 2. és március 5. között. A nőt jelenleg egy brisbane-i kórházban kezelik, a családjával már felvették a kapcsolatot. A férfit letartóztatták, hétfőn Romában áll bíróság elé.