Vonulnak délután a biciklisek, lezárják a fél belvárost

Kovács Gergely; Victora Zsolt báb EGYÉB TÁRGY FOTÓ ÁLTALÁNOS főpolgármester-jelölt integet Közéleti személyiség foglalkozása MOZOG papírmasé kutya polgármesterjelölt politikus rendezvény SZEMÉLY SZIMBÓLUM TÁRGY báb EGYÉB TÁRGY FOTÓ ÁLTALÁNOS főpolgármeste
Budapest, 2010. augusztus 29. Kovács Gergely, a párt elnöke és szegedi polgármesterjelöltje (b), valamint Victora Zsolt, a párt főpolgármester-jelöltje részt vesz a viccpártként feltűnt, de az októberi önkormányzati választáson Budapesten és Szegeden is indulni szándékozó, vállaltan teljesíthetetlen ígéreteiről ismert Kétfarkú Kutya Párt (KKP) „nagyon nagy gyűlésén” a főváros V. kerületében, az Országház előtti Kossuth Lajos téren. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az I Bike Budapest kerékpáros-felvonulása és egy demonstrációja miatt is változik a közlekedés rendje a fővárosban ma délután, a lezárások a közösségi közlekedési járatok menetrendjét is érintik.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Közlekedési Központ szombati, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szakaszosan és időszakosan lezárhatják a Teréz körutat, az Erzsébet körutat, a Rákóczi utat és a Károly körutat 14 és 16 óra között egy demonstráció miatt.

A lezárások miatt fennakadás lehet

a 4-6-os, a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos, a 4-6 villamospótló, az M2A állomáspótló és az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 105-ös, a 110-es, a 112-es, a 115-ös, a 133E és a 178-as autóbusz, valamint a 70-es, a 74-es és a 78-as trolibusz közlekedésében.

Kükü eligazítja a rendezőket #ibikebp #ibikebp2017

i bike budapest (@ibikebp) által megosztott bejegyzés,

Szombat délután és este az I Bike Budapest kerékpáros felvonulás miatt is jelentős korlátozások lesznek,

15 órától gyülekeznek a résztvevők a Szabadság téren, és várhatóan 2-3 órás forgalomkorlátozásra kell számítani városszerte.

A felvonulás a Szabadság térről indulva a kis utcákon át a pesti alsó rakparton, a Közraktár utcán, a Petőfi hídon, az Irinyi József utcán és a Karinthy Frigyes úton keresztül eléri a Móricz Zsigmond körteret. Innen a Bartók Béla úton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Váralagúton és a Lánchídon át a Széchenyi István térre érkeznek, majd a József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere érintésével a Városligetben végződik a felvonulás.