Szabadlábon a lovakkal erőszakoskodó szexragadozó

2018.01.18. 14:12

Évekig ült börtönben Sterling Rachwal, mert állatok ellen követett el szexuális erőszakot. Amikor kiszabadult, újra visszaesett. Akkor ismét elítélték, de megint kiszabadult.

A férfi elsősorban lovakra és pónikra gerjedt be. Egyszer egy vemhes kancával fajtalankodott. Rachwalt nem változtatta meg a börtönben töltött idő, mert megint megerőszakolt egy lovat, és újra elítélték.

2007-ben egy pszichológus a szakvéleményében azt mondta róla, hogy zoofil, vagyis szexuálisan vonzódik az állatokhoz, főleg a lovakhoz.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A férfi újabb áldozata egy Gringo nevű ló volt februárban- írja a The Sun. A ló gazdáját, Jackie Millert a lovarda vezetője hívta telefonon, mert észrevette, hogy az állat vérzik. A rendőröket már a tulajdonos értesítette. A nyomozók először mást gyanúsítottak, de pár napon belül elfogták az 54 éves Rachwalt.

A férfi 1980 és 1990 között rendszeresen fajtalankodott állatokkal.

A büntetett előéletű férfi Gringo megerőszakolása után először azzal védekezett, hogy abban az időben a benzinkúton volt, de a köztéri kamerák gyorsan lebuktatták.

Kiderült, hogy még a telefonját is kikapcsolta, hogy senki se zavarja, amíg a lóval közösül.

Még két ló megerőszakolásával vádolták meg a férfit, akit két hónap múlva börtönbüntetésre ítélt a bíróság, de nem sokkal később szabadon engedték.