Újabb Soros-szervezet bukott le

Brussels investor 2017 MEETING Jean Claude Juncker George Soros European Union Commission President BRUSSELS, BELGIUM - APRIL 27: A billionaire investor George Soros meets with European Union Commission President Jean Claude Juncker (not seen) in Brussels
Soros György - Korábbi felvétel
Vágólapra másolva!
Szicília egyik városának, Trapaninak az ügyésze kifejezetten az illegális bevándorlás segítségére irányuló eseteket vizsgálja. Így jutott el hozzá a gyerekek mentésével foglalkozó civilszervezet ügye is.
Vágólapra másolva!
Soros György Forrás: AFP/2017 Anadolu Agency/Olivier Hoslet/Epa/Pool

A vizsgálatból kiderült, hogy a „Mentsd a gyerekeket” nevű civilszervezet szorosan együttműködhetett az embercsempész maffiával. Az olasz médiában ez már kiszivárgott, de a nemzetközi sajtó még nem számolt be róla.

A rendőrség már átkutatta a civilszervezet egyik hajóját – amely jelenleg Catania kikötőjében áll –, és találtak egy kimutatást, amely alapján megállapították, hogy a kapitány és a legénység fejpénzt kapott egy-egy migránsért.

A nyomozás jelenleg is folyik, de nagyon komoly a gyanú, hogy a szervezet szorosan összefonódott az embercsempész maffiával.