David és Victoria Beckham kimaxolja a jófejséget

hercegi esküvő, Harry herceg, Meghan Markle , David és Victoria Beckham
WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: David Beckham and Victoria Beckham arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Toby Melville- WPA Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
David és Victoria Beckham elárverezik a Harry herceg esküvőjén viselt ruháikat, a bevételből pedig a manchesteri terrortámadás áldozatainak hozzátartozóit támogatják.
Vágólapra másolva!

A Beckham-házaspár eddig sem garasoskodott, ha jótékonyságról volt szó, legújabb akciójukkal pedig még beljebb lopják magukat a sztárpárt kedvelők szívébe.

Ezúttal kalapács alá küldik a Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén viselt ruháikat,

a bevételt pedig a manchesteri merénylet áldozatainak családtagjai kapják majd a We Love Manchester Emergency Foundon keresztül - írja a BBC.

David Beckham egy szénszürke Dior zsakettet viselt belül hímzett mintákkal, míg a divattervezőként is sikeres Victoria egy saját kreációban jelent meg a hercegi esküvőn

David Beckham és Victoria Beckham érkezik a Szent György-kápolnába, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére Forrás: Getty Images/REUTERS/Wpa Pool

Az online licitálásra egy 18 fontos jeggyel lehet regisztrálni.

Sem a sztárfutballista, sem a felesége nem árulta el, mekkora összegre számítanak leütési árként, de számítanak arra, hogy a jótékonysági cél a vártnál is szélesebbre nyitja majd a pénztárcákat.

22-en meghaltak

Tavaly májusban, Ariana Grande manchesteri koncertjén az Iszlám Állam egyik öngyilkos merénylője nagy erejű pokolgépet robbantott fel a távozó tömeg közepén.

A merényletben 22-en meghaltak, 117-en megsebesültek.

Az áldozatok között gyerekek is voltak, a legfiatalabb egy nyolcéves kislány volt.

Terror Manchesterben Forrás: AFP/Paul Ellis

Az áldozatok családtagjait támogató alapítványhoz kerül majd a Beckham-ruhák értékesítéséből származó bevétel. David Beckham első profi klubja a Manchester United volt,1993 és 2003 között 265 mérkőzésen lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben.