Trumpot, a családját és a szóvivőjét gyalázta pénzért, óriásit bukott

2018.08.18. 15:07

A Netflix bejelentette, hogy beszünteti az együttműködést Michelle Wolf komikussal és nem rendel további részeket a műsorából. Elmaradt a várt siker, hiába volt tele a szövege Donald Trumpról, illetve az elnök munkatársairól és családtagjairól szóló nyers poénkodással. A balliberális „humorista” tehát otromba tréfákkal szeretett volna nagy sikert elérni és így persze sok pénzt keresni, de megbukott.

A Fox News értesülése szerint a Netflix tartalomszolgáltató bejelentette, hogy megszűnik Michelle Wolf, illetve Joel McHale műsora, mert egyik komikus sem hozta az elvárt nézettséget.

Michelle Wolf vicces próbált lenniForrás: Getty Images/Filmmagic

Michelle Wolf show-ja májusban kezdett, de nem bizonyult hosszú életűnek. A komikus áprilisban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy botrányt okozott a fehér házi tudósítók évente megrendezett vacsoráján. Műsorában sértő megjegyzéseket tett Donald Trumpra, aki nem volt jelen a rendezvényen, de nem kímélte szóvivőjét sem. Sarah Sanders ott volt a teremben, és anélküll tűrte az alkalmasságára, a kinézetére és a származására vonatkozó provokációt, hogy jelenetet rendezett volna. Utólag többen elismeréssel beszéltek a kommunikációs szakember higgadt viselkedéséről.Többen viszont felálltak és tiltakozásul elhagyták a termet.

Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivőjeForrás: Picture-Alliance/AFP/Ron Sachs

A Netflixen futó műsorában Michelle Wolf tovább folytatta Donald Trump rendszeres szidalmazását, de nem kímélte a családtagjait sem. Például

az amerikai elnök lányát, Ivanka Trumpot hol herpeszhez, hol tisztasági betéthez hasonlította humorosnak szánt megjegyzéseiben. Ennyit ért el vele.