Az érkező metró elé lökte az idős utast - videó

2018.10.05. 17:51

A 91 éves idős férfit nagy erővel lelökte az érkező szerelvény elé a 46 éves férfi. Az áldozat az Eurotunnel volt vezetője, Sir Robert Malpas. A férfit ma elítélte a bíróság emberölési kísérlet miatt.

Megdöbbentő felvételek kerültek elő, írta meg a Mirror. A felvételeken azt láthatjuk, ahogy a 91 éves volt Eurotunnel vezért szándékosan belöki egy férfi az érkező metró elé a londoni Marbel Arch pályaudvar felé haladó vonalon.

A 46 éves elkövető, Paul Crossley-t ma ítélte el az Old Baley bíróság.

A támadásokat még áprilisban követte el a férfi, aki arra hivatkozott, hogy kialvatlan volt, ezért próbált meg két embert is brutálisan megölni. A férfit korábban skizofréniával kezelték.

A 23 éves férfi, akit szintén hátulról lökött meg Crossley, a csodával határos módon úszta meg a szerencsétlenséget. Rajta még tudtak segíteni a közelében álló utastársai.

Sir Robert Malpason azonban nem tudtak, neki eltört a medencéje, és 12 öltéssel kellett összezavarni fejsérülését. Az idős férfi egy nyugdíjas találkozóról indult haza, mikor rátámadt Crossley. A vonat csak azért nem ütötte el, mert az egyik utas utána vetette magát az áram alatt lévő sínek közé, és sikerült oldalra húznia a sérültet.