Egy Soros-szervezet miatt tiltották le a Facebookról Tommy Robinsont

Tommy Robinson
Tommy Robinson, member of the newly founded PEGIDA UK leading the protest through Copenhagen's Vesterbro district. Clashes between anti-islamist protesters and anti-fascist activists broke out in Copenhagen, Denmark on 23 January 2015when the radical right-wing group "For Freedom" invited the newly formed leadership of PEGIDA UK, Paul Weston, Tommy Robinson and Anne Marie Waters, to speak at a rally in central Copenhagen. (Photo by Aleksander Klug/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Nagy-Britanniában bevándorlásellenes politikai aktivistaként és újságíróként tevékenykedő Tommy Robinsont számos tiltás után, kedden örökre letiltotta a Facebook és az Instagram. Kiderült azonban, hogy a letiltása mögött egy olyan Soros György által finanszírozott álcivil szervezet lejárató jellegű, hazugságokra épülő munkássága áll, amely korábban a magyar kormány Stop Soros nevű bevándorlásellenes törvénycsomagját is hevesen támadta. Sorosék tehát nem tűrik meg a másként gondolkodók szabad véleménynyilvánítását.
Vágólapra másolva!

Tommy Robinson 35 éves, és London főleg migránsok lakta, bűnbandáiról hírhedt Luton nevű negyedében született.

Tommy Robinson Forrás: AFP/NurPhoto/Aleksander Klug

Arról vált ismertté, hogy

ellenzi a harmadik világból Európába irányuló tömeges migrációt, és radikálisan kiáll a szólás- és véleménynyilvánítási szabadság mellett.

Ez a két dolog az angliai muszlimok, a balliberálisok és a Soros-szervezetek első számú közellenségévé tette.

Robinson tagja volt a bevándorlásellenes Brit Nemzeti Pártnak, és egyik alapítója a kontinens iszlamizációját ellenző Európai Önvédelmi Ligának (European Defence League-EDL).

Novemberben belépett a bevándorlásellenes, jobboldali Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjába (United Kingdom Independence Party-UKIP).

Májusban

azért ítélték 13 hónap börtönbüntetésre, mert engedély nélkül tudósított az 1500 brit kiskorút megerőszakoló pakisztáni migránsbanda peréről.

Egy fellebbezés nyomán augusztusban érvénytelenítették az ítéletet.

Ennek ellenére

a politikai korrektség hívei, a balliberálisok, a muszlimok és a Soros-szerzetek célkeresztjében maradt.

Ideiglenes jelleggel a különböző közösségi oldalakról már többször is letiltották, csak azért, mert elmondta a véleményét az iszlám vallásról és a harmadik világbeli migráció negatív hatásairól.

Kedden a Facebook és az Instagram örökre letiltotta Tommy Robinsont

- közölte a baloldali The Guardian.

Tommy Robinsonnak egyébként a legnépszerűbb közösségi oldalon

több mint egymillió követője volt.

Régebben a Twitter is örökre letiltotta.

A Facebookról, és annak a tulajdonában álló Instagramról való végleges letiltásának az volt az ürügye, hogy

A Panorama ugyanis megjelentetett Tommy Robinsonról egy hazugságoktól hemzsegő összeállítást, aminek tartalmát

egy Soros György által finanszírozott álcivil szervezet (NGO), a Hope Not Hate (Remélj, Ne Gyűlölj) szolgáltatta.

A muszlimbarát, bevándorláspárti szervezet még Robinson ideiglenes, májusi bebörtönzése után közzétett egy hazugságoktól hemzsegő publikációt, amiben szélsőjobboldalinak, radikálisnak és iszlamofóbnak minősítette a politikai aktivistát.

A filmet Robinson szombaton a BBC manchesteri központja előtt mutatta be, ami óriási felháborodást váltott ki.

A sorosista brit NGO amúgy annyira „független", hogy az aktív tagjai között megtalálhatjuk az antiszemita isztamistákkal együttműködő Munkáspárt (Labour Party) egyik parlamenti képviselőjét, Ruth Lauren Smeeth-t is.

A Hope Not Hate 2017 áprilisában egyébként

támadta Magyarország kormányát is, azért, mert akkor került nyilvánosságra a Stop Soros nevű bevándorlásellenes törvénycsomag.