Bombázáskor a társadalmi nemeket is figyelembe kell venni

Vágólapra másolva!
171 évvel ezelőtt szentesítette az áprilisi törvényeket V. Ferdinánd, de mára kiteljesedni látszik az igazi, az egyetlen valódi szabadságharc: a transzemberek felszabadítása, ennek jegyében napi szinten azonosítják a transzik újabb és újabb csoportjait, ezzel is rávilágítva az elnyomás sokszínűségére – többek között erre világít rá az Alapjogokért Központ legújabb sajtószemléje, amiben a politikailag korrekt híreknek járnak utána. A mostani összeállításukból kiderült, hogy a Virgin Atlantic légitársaság 35 év után végre lecseréli a rasszista, hímsoviniszta elnyomás jelképévé vált logóját, melyen egy repülő fehér nő szerepelt ledér öltözetben. 
Vágólapra másolva!

Az Alapjogokért Központ PC sajtószemléjéből többek között kiderült, hogy A Jó reggelt, Britannia műsorvezetője, Piers Morgan bejelentette: mostantól kollégái nem hívhatják kövérnek, mert transzsoványként azonosítja magát, és így megilleti az ezzel járó elfogadás és tisztelet. A nyilvánvalóan viccnek szánt kijelentés, ami tükröt tart a napjainkra agymenésig fokozódott politikai korrektségnek, természetesen hatalmas felháborodást váltott ki a transzneműek körében: szerintük a műsorvezető transzfób, és a televíziót is elítélték, amiért ennek teret enged.

Azt az írást is szemlézte az Alapjogokért Központ a gaystarnews oldaláról, amely arról szólt, hogy a Virgin Atlantic légitársaság

35 év után „nyugdíjazza” kabaláját, egy fehér nőalakot, hogy teret adjon új, sokszínűbb figuráknak, és azokkal díszíthesse repülőit.

Többek között egy homoszexuális férfi, fekete nő és férfi, valamint ázsiai nő lesz látható a gépek hátsó szárnyán: a társaság azt reméli, hogy ezzel hívogatóbb lesz az utazóközönség számára, és jobb munkakörnyezetet teremthet dolgozóinak.

Sokszínűbb figurák jönnek Forrás: Origo

Bombázás és nemi szerepek

A politikai korrektség legújabb áldozata nem más, mint a Királyi Ausztrál Légierő (RAAF) – írta a Breitbart. A héten életbe lépett légi hadviselésre, bombázásra vonatkozó új doktrína szerint az életüket kockáztató ausztrál pilótáknak egy merőben szokatlan új szempontot, a társadalmi nemi szerepeket is figyelembe kell majd venniük bevetéseik végrehajtásakor.

Egy ausztrál veterán szervezet elnöke szerint azonban a lépés nemcsak katonailag badarság, de még a védeni próbált nőket is sokkal nagyobb veszélybe sodorja, mivel „az ellenség ezt a nevetséges, politikai korrektséget kielégítő badarságot fel fogja használni a saját előnyére, és egyszerűen emberi pajzsként fogják használni a nőket” – olvasható a lapszemlében.

Csak a fehér szereplőknek kötelező a képzés

A Daily Wire nevű folyóirat számolt be arról, hogy New York egyik híres színészeket és színpadi kisegítőket közvetítő platformján, a Backstage-en jelent meg egy hirdetés, ami azzal a feltétellel enged jelentkezést fehér bőrű színészeknek, ha egy 4 órás „antirasszista” tréningen részt vesznek, továbbá abban az esetben, ha ők kapnak szerepet, a fizetésük is kevesebb lesz, mintha azt egy más bőrszínű színész kapta volna.

Indoklásuk szerint

a tréning azért szükséges, hogy a kreatív és a kisegítő csapatban „rendezzék a hatalmi viszonyokat”.

A képzés mindenki számára nyitott, de „csak a fehér szereplőknek kötelező”. A hasonlóan diszkriminatív fehérgyűlölő képzések megszokottak az USA-ban, azonban még New Yorkban is felháborodást keltett a fizetésbeli diszkrimináció. A hirdetés szövege egyértelműen fogalmaz: „Bár a karaktereknek nincs meghatározott rasszuk, mégis úgy csoportosítjuk a forrásokat, hogy a színes bőrű szereplők magasabb napidíjat kapnak” – olvasható a lapszemlében.

Az Alapjogokért Központ teljes sajtószemléjét itt olvashatják.