Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Így teszi tönkre Nagy-Britanniát napról napra a migráció

Protest Against Aggression Of Immigrants In Sao Paulo
Social movements and immigrants make a protest in the Republic subway station, against the aggression of security to immigrants on September 28. Two Nigerian brothers and one Cameroonian woman were injured after being beaten by security guards at the Sao Paulo subway station, República, located downtown. Shakiro and Ulabin, who work as stockists, returned from work and were going home when the assaults began. On October 05, 2018, in Sao Paulo, 2018. (Photo by Fabio Vieira/FotoRua/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Szinte teljesen átalakította Nagy-Britanniát a tömeges migráció. Mindennaposak a legdurvább bűnesetek, valamint az is, hogy egyes helyeken a migránsok az iszlám jog szerint élnek. Összegyűjtöttük, hogyan néztek ki egy multikulturális ország mindennapjai idén februárban.
Vágólapra másolva!

Február 1-jén egy 37 éves ugandai háromgyermekes anyát ítéltek el azért, mert hároméves lányán nemiszer-csonkítást hajtott végre. A nő korábban azt hazudta, hogy a kislány egy fémes tárgyra esett, és emiatt szerezte a sérüléseit. Később a hatóságok a házkutatás során derítettek fényt arra, hogy valójában mi történt. A hír kapcsán jelent meg egy tanulmány, miszerint Nagy-Britanniában 137 ezer olyan nő élhet, akik nemiszerv-csonkításon estek át.

Február 2-án hat év börtönbüntetése ítélték a 23 éves Kasim Khuramot, aki betört egy birminghami halottasházba, és szexuális kapcsolatot létesített egy halott nővel. Khuramot a rendőrök a helyszínen fogták el, állítólag kábítószerek hatása alatt volt. A bíró az ítélet indoklásában arról beszélt, hogy korábban nem látott hasonló esetet, ahol egy elhunyt személyt ilyen módon meggyaláztak volna.

Február 3-án egy 2017-ben Nagy-Britanniába érkező afgán menedékkérőt ítéltek el 15 évre, mivel egy általános iskolás lányt megerőszakolt.

Az elítélt a perben azt állította, hogy csupán 19 éves, de a bíróság nem látta bizonyítottnak, hogy a migráns valóban ilyen életkorú, így az is kiderült, hogy az Egyesült Királyságba való belépésekor hazudott is.

Nagy-Britanniát is teljesen megváltoztatta a migráció Forrás: NurPhoto/FotoRua/NurPhoto/Fotorua

Február 4-én ismételten a kisgyermekeken végrehajtott nemiszerv-csonkítások kerültek a hírekbe. Charlotte Proudman, a téma szakértője és egyben ügyvéd arról beszélt, hogy azért nehéz meggátolni az eseteket, mert még abban az életkorban történnek, amikor az érintettek sem bölcsődébe, sem óvodába ne járnak.

Az emberek pedig, akik esetleg tudnak az esetekről, azért nem merik jelenteni a hatóságoknak, mert rasszistának neveznék őket a környezetükben.

Február 5-én négy év börtönre ítélték Ali Al-Hindawit, mivel több esetben keresztényekre támadt. A 23 éves férfi azokat szemelte ki, akik éppen valamilyen karitatív tevékenységet végzetek, így például az áldozata volt egy kerekesszékes keresztény aktivista is, aki éppen szórólapokat osztogatott London egyik utcáján.

Február 6-án derült ki, hogy a londoni késes támadások elkövetőinek a fele fiatalkorú, sőt 8 százaléka fiatalabb, mint 10 éves. A rendőrség tájékoztatása szerint a támadások egyre agresszívebbek, és egyre súlyosabb sérülésekkel járnak.

Szinte mindennap történik valamilyen súlyos bűncselekmény a szigetországban Forrás: BELGA/AFP/Nicolas Maeterlinck

Február 7-én visszavonták a taxis engedélyét Mohammed Saghirnak. Minderre azért került sor, mert a férfi megtagadta az utazás jogát egy vak embertől, aki vakvezető kutyájával kívánt beszállni az autóba. A muszlim férfi vallási előírásokra hivatkozva tagadta meg a szolgáltatást a vak embertől.

Február 8-án egy bírósági tárgyaláson derült ki, hogy egy 40 éves muszlim férfi és hat társa azért használt egy kisfiúval szemben vegyi anyagot, hogy bebizonyítsa, hogy a felesége nem képes ellátni a gyermeket. A fővádlott egyébként a saját gyermekét mérgezte meg a súlyos égési sérüléseket okozó anyaggal.

Február 9-én derült ki, hogy birminghami muszlim iskola annak ellenére is elkülöníti a lányokat és a fiúkat, hogy bírósági ítélet volt arra nézve, hogy a nemi alapú szegregációt be kell fejezni.

Az intézményben arra is volt példa, hogy a lányok addig nem ehettek ebédet, amíg a fiúk nem fejezték be,

valamint az ellenőrök több olyan szöveget is találtak az intézményben, ami a nők elleni erőszakra buzdított.

Az iszlamizáció egyre nagyobb teret hódít Nagy-Britanniában Forrás: BELGA/AFP/Luc Claessen

Február 10-én 800 ezer fontnyi összeget kapott egy életfogytiglanra ítélt terrorista, hogy jogsegéllyel tudjon élni. A 43 éves Rangzieb Ahmedet azért ítélték el, mert közvetlen köze volt a 2005-ös 52 halálos áldozattal járó londoni merényeltért. A férfi az al-Kaida nevezetű terrorszervezet egyik legkeresettebb személye volt.

A több mint 300 millió forintnak megfelelő összeget adófizető pénzből finanszírozták Nagy-Britanniában.

Február 11-én a londoni Brunel Egyetem úgynevezett sport-hidzsábot indított, hogy minél több nő vehessen részt az aktív testmozgásban. Egy tanulmány kimutatta, hogy míg a brit nők 30 százaléka sportol rendszeresen, addig a brit muszlim nőknek csupán 18 százaléka.

Február 12-én négy év kilenc hónap börtönbüntetésre ítéltek egy 42 éves indiai férfit, aki késsel felfegyverkezve burkában rabolt ki egy óraboltot. A férfinek nem volt szerencséje, mert a rablás után öt perccel elfogta a rendőrség. Egy 7 ezer font értékű óra is volt a kezén az elfogás pillanatában.

Február 13-án egy olyan eset látott napvilágot, miszerint egy általános iskola felbontotta a szerződését egy muszlim intézettel. Az utóbbi intézet vasárnaponként tartott oktatást a diákoknak. A probléma abból lett, hogy az úgynevezett tananyag keretében arra buzdították a fiatalokat, hogyha hidzsábot viselnek, akkor nem készíthetnek videókat. arra is volt példa, hogy a nem muszlimokat egyszerűen disznóknak nevezték.

Szép lassan két párhuzamos jogrend alakul ki a brit szigetországban Forrás: KEYSTONE/AFP/Martial Trezzini

Február 14-én véglegesen eltiltották Mohammed Mizanur Rahmant, hogy oktatási tevékenységet végezzen Nagy-Britanniában, mivel korábban meglehetősen szoros kapcsolatot ápolt az Iszlám Állam nevezetű terrorszervezettel.

Február 16-án egy család azzal védekezett, hogy csupán véletlenül csatlakoztak az Iszlám Államhoz, amikor éppen nyaraltak. A család egyébként szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba, de egyelőre a hatóságok megtagadták a belépést tőlük.

Az ügy érdekessége, hogy a férj maradt Nagy-Britanniában, míg felesége és két lánya mentek Szíriába.

A férj egyébként azt mondta, hogy ő azt hitte, hogy a családja Szaúd-Arábiába ment, de mint kiderült ez nem volt igaz.

Február 19-én arról írtak a lapok, hogy a 19 éves Shamima Begumnak, aki négy évvel ezelőtt két másik lánnyal megszökött Londonból, hogy csatlakozzanak az Iszlám Államhoz, törölték a brit állampolgárságát. Begum azzal próbálta meghatni a brit közvéleményt, hogy éppen akkor született gyermek, és megbánta a cselekedetét. Mindennek némileg ellentmond, hogy a 2017-es manchesteri terrortámadást, amiben 22-en haltak meg, igazságosnak nevezte.

Shamina Begum, aki az Iszlám Állam kötelékébe tért, elvesztette a brit állampolgárságát Forrás: AFP/Laura Lean

Február 20-án azzal vádoltak meg egy 33 éves brit-iráni férfit, hogy terrorcselekmények elkövetésére buzdított két embert Németországban. A férfi állítólag minél többet meg akart arról tudni, hogyan lehet bombákat készíteni.

Február 21-én látott napvilágot az az adat, hogy addig az időpontig legalább 400 ember tért haza az Iszlám Államból az Egyesült Királyságba. Az ő megfigyelésükre 5 millió fontot költ a brit állam, de ez csupán 23 ember követésére elég. A többiek értelemszerűen teljesen szabadon járhatnak-kelhetnek Nagy-Britanniában.

Február 22-én felfüggesztették annak a 19 éves hallgatónak a jogviszonyát a lanchashire-i egyetemen, aki

azt mondta, hogy a bevándorlóknak nem jár az ingyenes egészségügyi ellátás, valamint, hogy a halal hús barbár és embertelen. A hallgató felszólalt az iszlamizálódás ellen is.

A tanuló csak abban az esetben folytathatta volna a tanulmányait, ha részt vesz egy érzékenyítő tréningen, de ezt elutasította, és kijelentette, hogy küzdeni fog a szólásszabadság mellett.

Február 23-án egy 64 éves keresztény prédikátort tartóztattak le London északi részén, mivel a hatóságok szerint a cselekedete iszlamofób volt. A rendőrök rasszizmussal is vádolták a prédikátort.

Február 24-én a Telegraph arról számolt be, hogy legalább 100 gyermeke született azon brit állampolgárságú nőknek, akik az Iszlám Állam területére távoztak, és most szeretnének visszatérni. A brit kormány helyzetét csak nehezítette ez az információ, mivel ezeknek a gyermekeknek is el kell vennie az állampolgárságát a korábbi ígéretek szerint.

Február 25-én 15 iráni férfit tartóztattak fel, amint egy csónakon próbáltak átkelni a La-Manche csatornán. Míg 2017-ben illegálisan 643 iráni próbált Nagy-Britanniába bejutni, addig 2018-ban már 857.

Február 26-án egy kilencfős muszlim bűnőző-migránsbandát ítéltek el Bradfordban összesen 130 évre 22 különféle bűncselekményért.

Az egyik legfőbb vád velük szemben az volt, hogy gyermekprostitúciós-hálózatot üzemeltettek.

Február 28-án a 37 éves Mohammed Amint bűnösnek találták abban, hogy abban a kórházban, ahol dolgozott, a saria előírása szerinti öltözködési szabályokra próbálta rávenni a nőket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről