Két női holttestet találtak a rendőrök Canning Townban egy lakásban pénteken. A holttesteket már azonosították. A rendőrség most elkapott egy ötvenéves férfit, feltehetően ő gyilkolt - írja Sky News

London keleti részére, a Vandome Close utcában egy társasház lakásához riasztották a rendőröket pénteken. A házkutatás során két női holttestet találtak a mélyhűtőben.

A lakásban nem volt ott az elkövető. A gyilkossággal gyanúsítható ötvenéves férfit hétfőn elfogta a rendőrség London keleti részén.

A BBC információi szerint a nőket nem hivatalosan már azonosították, de még nem végeztek el rajtuk minden boncolási vizsgálatot. 

A rendőrség hétfőn visszatért a helyszínre. A helyszínelés idejére a hatlakásos társasház üveg bejárati ajtaját lefedték, hogy az emberek ne lássanak be. A hátsó kertben is felállítottak két sátrat, és az egész épületet kordonnal vették körbe.

Egy ott élő férfi elmondta, hogy megdöbbent amikor meghallotta, hogy mi történt. Ez egy kis közösség, mindenki ismer mindenkit.Egy másik férfi elmesélte, hogy a rendőrség egy fotót mutatott neki egy nőről, de nem ismerte fel.

Richard Tucker főfelügyelő, azt nyilatkozta, hogy a gyilkosság és bűnüldözési parancsnokság együtt dolgoznak azon, hogy kiderítsék a gyilkosságok pontos körülményeit.