Első családi utazását tervezi Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg, Meghan Markle
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, in St George's Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Mindössze néhány hete született meg Meghan Markle és Harry herceg első közös gyereke, Archie, de a hercegi pár máris azt tervezi, hogy a legközelebbi utazásuk során kisbabájukat is magukkal viszik. 
Vágólapra másolva!

A sussexi herceg és hercegné még idén Dél-Afrikába utaznak, ahová magukkal viszik kisfiukat is, hogy Archie mielőbb hozzászokjon a hercegi élettel járó szinte folyamatos utazáshoz. A Mirror úgy tudja, hogy több országba is ellátogatnak majd, ezért hosszabb időt töltenek Afrikában. A helyiek már nagyon várják a királyi családot.

Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Harry és Meghan 2017-ben járt Botswanában, a hercegné eljegyzési gyémántgyűrűje is a dél-afrikai országból van. De nem csak ezért áll közel a párhoz ez a vidék: Harry többször is visszajárt jótékonysági események miatt.