A vízbe vetette magát egy 75 éves utas egy tengerjáró hajóról

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 75 éves nő, miután kedden a vízbe vetette magát egy olasz tengerjáró hajóról a portugál partoknál. A holttestét pénteken találták meg.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy olasz tengerjáró hajó 75 éves utasa, miután kiugrott nyolcadik emeleti kabinjának erkélyéről kedden - írja a Fox News. A holttestét pénteken találták meg a Cádizi-öbölben, a maradványokat a spanyolországi Algeciras-ba szállították.

A Costa Cruises hajótársaság nem akart személyes adatokat közölni, de a Newsweek úgy tudja, hogy az áldozat egy 75 éves nő. A társaság szóvivője azt mondta, hogy a legénységet az egyik utas értesítette az esetről, aki látta, ahogy

a nő önként ugrik a vízbe a szobájának erkélyéről.

A hajó Malagából tartott az Atlanti-óceánon található Madeira-ra, és a portugál partok mentén hajózott, amikor a tragédia történt.

A kapitány visszafordította a hajót, hogy megkeressék a helyet, ahol a nő a tengerbe vetette magát, és több hajót, illetve a spanyol partiőrség helikoptereit is a térségbe irányították. A nőnek azonban már csak a holttesét találták meg péntek reggel a Cádizi-öbölben.

A Costa Cruises részvétét fejezte ki az áldozat családjának.