Lövöldözés volt egy kaliforniai kerti partin, négyen meghaltak - videó

Kalifornia, Fresno, lövöldözés
Fresno, 2019. november 18. Rendőrök egy lövöldözés helyszínén, a kaliforniai Fresnóban, ahol ismeretlen tettesek rárontottak egy meccset néző kerti parti résztvevőire 2017. november 17-én. Tíz emberre adtak le lövéseket, hárman azonnal meghaltak, egy negyedik ember a kórházban halt bele sérülésébe. A hat sebesült állapota nem életveszélyes. Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe. MTI/EPA/Tomas Ovalle
Vágólapra másolva!
Négy ember meghalt, hat másik megsebesült egy lőfegyveres támadásban vasárnap a kaliforniai Fresnóban. Ismeretlen tettesek egy meccset néző kerti parti résztvevőire rontottak rá.
Vágólapra másolva!

Az eset a település délkeleti részén történt este 6 óra körül, amikor még csak gyülekeztek az emberek a családi, baráti összejövetelre, hogy egy amerikai foci-meccset megnézzenek együtt a tévében - közölte Bill Dooley, a helyi rendőrség hadnagya.

A KSEE/KGPE helyi tévéállomásoknak Michael Reid rendőrparancsnok-helyettes elmondta, hogy

tíz emberre adtak le lövéseket, hárman azonnal meghaltak, egy negyedik ember a kórházban halt bele sérülésébe.

A hat sebesült állapota nem életveszélyes, a helyi kórházban látták el őket.

Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe.

Hozzátartozók a lövöldözés helyszínén Forrás: MTI/EPA/Tomas Ovalle

A hatóságok tájékoztatása szerint a városban vasárnap ez volt a második lőfegyveres támadás. Egy huszonéves férfit otthonában lőttek meg a település egy másik részében. A rendőrség nem közölte, hogy tudomása szerint a két esett összefüggésben áll-e egymással vagy sem.