A marokkói migráns hátterű Younés legújabb számában a francia lakosság muszlim migránsokra való lecseréléséről rappel. A számot YouTube-on már több mint 70 ezren megnézték, de a legnépszerűbb videomegosztó annak ellenére sem törli, hogy annak a tartalma nyíltan rasszista, fehér- és franciaellenes, illetve gyűlöletkeltő.

A szám címe: „Le Grand Replacement" vagyis „A nagy lakosságcsere" - írja a figyelmet a 888.hu.

YounésForrás: Youtube

A dal szövegében egyébként ilyen sorok vannak:
A nagy lakosságcsere az, mikor a lányod engem szeret. Teherbe fogom ejteni, és a gyerekei úgy fognak kinézni, mint én. A lányod azt akarja, hogy teherbe ejtsem. Egyszer, kétszer, háromszor. A "Grand Replacement" én vagyok. Én és a barátaim. Mi, feketék és muszlimok vagyunk a nagy ellenségeitek. Személy szerint ez engem nem zavar. Egyedi vagyok, ritka vagyok, mint a fehérek a Gare du Nord kerületben (Párizs északi része-szerk.).

A Franciaországban közepesen ismertnek számító előadót Younésnek hívják, a szülei marokkói származásúak, a videóit eddig 60-100 ezer ember nézi meg átlagban.

A nagy lakosságcsere lényege az, hogy a fehér lakosságot egy könnyebben irányítható, szervilisebb lakosságra cserélik le migránsok importálásával.A nagy lakosságcsere egyre népszerűbb a baloldali, főképp zöld körökben. Az európaiak elleni rasszizmus, ami ideológiai alapot ad erre.

A zöldek gondolatvilágában ugyanis elég sok mindennek a fehér férfiak az okai, szinte már felsorolni sem lehet: ők találták fel a rabszolgatartást, a homofóbiát, a kapitalizmust, a gyarmatosítást és legújabban már egyedül a fehérek okozzák – jelen időben – a globális felmelegedést is.

Utóbbi az amerikai kongresszusban hangzott el egy képviselőnő szájából.

A dalt és szerzőjét egyébként a közösségi média szerint már többen is feljelentették, a YouTube viszont – ami a jobboldal esetében azonnal tilt le videókat – most semmit nem tett.

A "Le grand replacement" provokatív cím természetesen Renaud Camus világhírű francia esszéista a bevándorlást bíráló könyvére utal.