Különös részletek láttak napvilágot annak az orosz modellnek az ügyében, aki meztelenül zuhant ki barátja moszkvai lakásának ablakából. A 21 éves Kseina Puntus súlyos fej- és mellkassérüléseket szenvedett.

Küzdött a zuhanás előtt az az orosz modell, aki meztelenül zuhant ki vasárnap barátja moszkvai lakásának harmadik emeleti ablakából - írja a Fox News. A 21 éves Kseina Puntus súlyos fej- és mellkasi sérüléseket szenvedett.

Kseniát hajnali négy óra körül találták meg vérbe fagyva az utcán. A lánynak a fej- és mellkasi sérülései mellett eltört a medencecsontja, több bordája és a lába is.  Miután megtalálták, egy helyi kórházba szállították, ahol két műtétet is végrehajtottak rajta.

Ksenia a tudatánál van, de a fejsérülései miatt csak nehezen tud beszélni - mondta Liliya Chepigina, a lány ügynöke.

Egy bulin vett részt a végzetes estén

Az egyelőre nem világos, hogy a rendőrség szerint Kseina véletlenül esett ki az ablakon, vagy valaki kilökte, az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja.

Kseina Puntus barátja, a 20 éves Bakov egy ismert orosz filmrendező, Nyikita Mihailov fia. 

A lány egyik barátja azt írta egy közösségi oldalon, hogy Kseina egy bulin vett részt a végzetes estén. Alesya Kafelnikova szerint barátnője nem drogozott, ő és a családja biztosak benne, hogy valami szörnyű dolog történt a lánnyal. 

Azonban, akik a bulin vele voltak, mindent tagadnak, és azt állítják, hogy a lányt rendben hazavitték a barátjához – írta Alesya.