Nem fizették ki, egy markolóval bontotta vissza, amit épített - videó

markolóval bontotta vissza hotel bejáratát Liverpool
Vágólapra másolva!
Nem fizették ki a munkáját egy angol férfinek, aki ezért egy markolóval rontott be egy hotelbe, hogy visszabontsa, amit épített. A bíróság most elítélte a férfit.
Vágólapra másolva!

Öt év és négy hónap börtönre ítéltek egy férfit Angliában, mert egy markológéppel rombolta le egy hotel bejáratát - írja a BBC. John Manley-nek 600 fonttal tartoztak az épületen elvégzett munkájáért, így akart bosszút állni.

Az eset még január 21-én történt Liverpoolban. Manley akciójáról videó is készült, amin látható, ahogy a mini exkavátorral egyszerűen behajt az épületbe, és a géppel elkezdi lebontani a berendezést. A bíróság szerint a férfi

több mint 334 ezer fontos kárt okozott.

Már ételre sem volt pénze

A bíróságon John Manley elismerte tettét, és azt is, hogy gondatlan akciójával mások testi épségét is veszélyeztette. Az ítélet kihirdetésekor a bíró azt is kiemelte, hogy a 36 éves férfi szándékosan, a lehető legnagyobb kárt akarta okozni az épületben.

Peter Robinson, az épület tulajdonosa azt mondta, hogy a pusztítást megelőző napon kétszer is találkozott a férfival, aki már akkor azzal fenyegetőzött, hogy lerombolja a hotelt, ha nem fizetnek neki.

Manley végül be is váltotta az ígéretét.

A férfi ügyvédje a bíróságon azzal a védekezett, hogy a kétgyermekes apának már áramra és élelmiszerre sem volt pénze, így tarthatatlanná vált a helyzete.