Férjes asszonyt sebzett meg egy szomáliai migráns, mert elutasította őt

2020.05.26. 13:53

Több német sajtóorgánum is arról számol be, hogy ki kellett hívni a rendőröket egy házhoz péntek éjjel, ugyanis a lakók hangos sikításokat hallottak. Mint kiderült, egy 16 éves szomáliai migráns egy férjezett nőt harapdált össze, aki nem akart szexelni vele.

Egy tizenhat éves szomáliai migráns akart erőszakosan közösülni egy 23 éves, férjezett nővel a németországi Baden-Württemberg Mühlacker településén. A lakók azonban meghallották a nő kiáltásait és kihívták a rendőröket, akik gyorsan ki is érkeztek a helyszínre, majd berúgták a lakás ajtaját. A nő véresen feküdt a padlón a férfi harapásaitól és ütéseitől. A rendőrök őrizetbe vették a fiatal migránst, mint kiderült, harapásaival súlyos sérülést okozott áldozatának, akit kórházba szállítottak - írja a deutschland-kurier.org.

pz-news.de azt írja, hogy a megtámadott nő szintén szomáliai. Frank Otruba rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a nőt még nem tudták meghallgatni, továbbra is kórházban kezelik. Hozzátette, hogy az áldozat maradandó károsodást szenvedhetett.