A massachusettsi Maldenben élő Graham családot sorozatban sújtotta a balszerencse. A munka ünnepén (szeptember első hétfője, idén szeptember 7.) teljesen leégett az otthonuk. Napokkal később pedig a két szülő és öt gyerekük is pozitív lett koronavírustesztre.

Matthew Graham, az édesapa azt mondta, a rokonaiknál húzták meg magukat, miután leégett a házuk, valószínűleg akkor kapták el a vírust. 

Mielőtt leégett a házunk, mindig nagyon odafigyeltünk, hogy ne legyünk nagyobb csoportokban, és a gyerekeken is mindig volt maszk, tartottuk a távolságot mindenkitől 

– mondta a férfi.

A felesége, Jessica Graham azt mondta, miután mindent elvesztettek, szükségük volt a rokonaik támogatására, emiatt valószínűleg kicsit figyelmetlenebbek voltak a vírussal szemben – írja a Fox News.

Az öt gyereknek csak enyhe tüneteik voltak, a két szülő azonban nem volt szerencsés. 

Olyan, mintha egy téglafalnak ütköztem volna, teljesen ki vagyok merülve 

– mondta Jessica. 

Nem vagyok még olyan jól, de már tudok egész nap ülni, ami óriási fejlődés. Korábban a fejemet sem tudtam sokáig megtartani, annyira kimerült voltam 

– mondta Matthew.

A család jelenleg egy hotelszobában van karanténban. A szülők azt mondták, hogy hálát adnak az égnek, amiért kötöttek tűzbiztosítást, így nagy segítséget kapnak majd a házuk újjáépítéshez.