Elhagyta a kórházat Donald Trump, visszatért a Fehér Házba

Trump treated in hospital after positive test for coronavirus Horizontal
US President Donald Trump walks to Marine One on October 5, 2020, at Walter Reed Medical Center in Bethesda, Maryland. - US President Donald Trump announced Monday he would be "back on the campaign trail soon", just before returning to the White House from a hospital where he was being treated for Covid-19. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint kedd hajnalban elhagyta a Walter Reed kórházat Donald Trump amerikai elnök, ahova pénteken ment be, miután kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal.
Vágólapra másolva!

Hétfőn Twitter-üzenetben közölte Dondald Trump, hogy sokkal jobban van, és még aznap visszamegy a Fehér Házba. Később pedig egy újabb üzenetben azt is bejelentette, hogy folytatni fogja az elnökválasztási kampányt.

A kórház előtt rengeteg újságíró és támogatója figyelte, ahogy az elnök kijött az épületből, majd egy kocsi egy helikopterhez szállította.

Donald Trump elhagyja a Walter Reed kórházat Forrás: AFP/Saul Loeb

Ahogy pénteken, amikor bement a kórházba, most is helikopter vitte. Magyar idő szerint hajnal 1 óra előtt néhány perccel szállt le a Fehér Ház kertjében, nagyjából tíz perces út után.

Donald Trump miután visszatért a Fehér Házba a Walter Reed kórházból Forrás: AFP/2020 Getty Images/Win Mcnamee