Benjamin Netanjahu: A magyar-izraeli partnerség minden eddiginél közelebb hozta népeinket egymáshoz

Benjamin Netanjahu, Orbán Viktor, 2017
Budapest, 2017. július 18. Benjámin Netanjahu izraeli (b) és Orbán Viktor magyar miniszterelnök kezet fog Budapesten, az Országházban tartott sajtótájékoztatón 2017. július 18-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Levélben mondott köszönetet Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Orbán Viktor magyar kormányfőnek a zsidó újév alkalmából korábban küldött ünnepi üdvözletéért - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn.
Vágólapra másolva!

"Az Ön személyes barátsága és régóta fennálló elkötelezettsége a magyar-izraeli partnerség mellett minden eddiginél közelebb hozta egymáshoz kormányainkat és népeinket. Biztos vagyok abban, hogy a folyamatosan javuló együttműködés kézzelfogható előnyökkel jár majd népeink következő generációi számára" - írta Netanjahu.

Benjámin Netanjahu izraeli és Orbán Viktor magyar miniszterelnök Budapesten, az Országházban tartott sajtótájékoztatón 2017. július 18-án Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az izraeli kormányfő elismerését fejezte ki azért, hogy magyar partnere következetesen támogatja Izrael államot az európai és a nemzetközi fórumokon.

- zárta Orbán Viktornak írt levelét Benjamin Netanjahu.