Óriási tömeg vonult fel Donald Trumpot támogatva

TRUMP, Donald
Las Vegas, 2020. november 7. Donald Trump amerikai elnök szimpatizánsai várják a szavazatszámlálás eredményét Las Vegasban 2020. november 6-án, három nappal az amerikai elnök-, valamint képviselőházi és részleges szenátusi választások után. MTI/AP/John Locher
Vágólapra másolva!
Több ezer Donald Trumpot támogató ember vonult fel Washingtonban, akik szerint az elnökválasztást elcsalták.
Vágólapra másolva!

Szombaton ezrek vonultak utcára az amerikai elnököt támogatva Washingtonban a Newsmax tudósítása szerint. A jelenlévők szerint a demokraták elcsalták a választást, amelyre Donald Trump is többször utalt az elmúlt napokban és a választás alatt is. Donald Trump a Twitteren köszönte meg a támogatást követőinek.

- írta Donald Trump a tüntetésről megosztott videóhoz.

Trump emellett üzent a médiának is, hiszen szerinte a Fox News és a "Fake News Társaságok" be sem számolnak arról, hogy mennyi ember támogatja őt. Helyette a riportereik üres utcákból közvetítenek. Az elnök hozzátette, hogy ez már a média általi elnyomásnak minősül.

Donald Trump arról is beszélt, hogy Georgia államban nincs értelme kézzel újraszámolni a szavazatokat, és szerinte le kellene állítani a folyamatot, amíg nem tudják garantálni, hogy nem történik újabb csalás. "Ne hagyjuk, hogy a radikális baloldal ellopja a választásokat".