A 32 éves, háromgyerekes Teah Vincent a bíróságon azzal védekezett, hogy biztos volt benne, hogy a fiú már betöltötte a 16 évet, amikor 2018-ban lefeküdt vele. Azt is mondta, maga a fiú is ezt állította, és idősebbnek is nézett ki a koránál - írja a Mirror.

A háromgyerekes, Gloucestershire-ben élő nő 

tagadta, hogy tudatosan lefeküdt volna egy 16 év alatti gyerekkel: 

Eleve idősebbnek nézett ki a koránál, és emlékszem, ő maga is azt mondta, hogy elmúlt 16 éves. Nem gondoltam volna, hogy fiatalabb lehet" 

- védekezett a bíróságon.

null

null

Az ügyészség szerint a nő 2018-ban meghívta magához a fiút, és szintén 14 éves barátját a lakására, miután látta őket a közelben focizni.  

Aztán egyikőjüket bevitte a hálószobába, és megkérdezte, hogy lefeküdne-e vele. 

Nem tagadom, valóban szexeltünk. De én semmit nem kényszerítettem rá, magától belement, és élt az alkalommal" 

- mondta Vincent a tárgyaláson.

null

null

A nő sírva fakadt, amikor a három gyerekéről kérdezték, és szóba került, hogy értesítették a gyámügyet is.

Vincent azt állította, korábban nem találkozott a két tizenévessel, de ismert egy 21 éves férfit, aki a fiúk jó barátja volt.

Elmondta, hogy azt gondolta, hogy a két fiú és a haverjuk azért fociztak a házánál, mert  ők figyeltek fel először rá, és érdeklődni kezdtek iránta. Hozzátette, hogy ekkor még nem gondolta, hogy szexuális viszony lehet köztük, azt hitte, a fiúk csak barátkozni akarnak vele.  Elmondta azt is, hogy amikor a fiúkat vendégül látta, csak vízzel kínálta őket, alkoholt nem adott nekik.

null

null

Miután lefeküdt a fiúval, elkezdtek beszélgetni az iskoláról és a tanulásról, és csak ekkor vált nyilvánvalóvá előtte az életkora. 

Pánikba estem, amikor rájöttem, hogy csak 14 éves. Dühös vagyok magamra, de rájuk is, amiért hazudtak a korukról. Ha tudtam volna az igazságot, most nem lennék a bíróságon" 

- mondta Vincent.

A tárgyalás folytatódik.