Egy hullámvasút a párja, ezt állítja egy 43 éves francia nő, és szerinte gyerekeik is vannak

Vágólapra másolva!
Egy francia nő azt állítja, hogy egy német vidámparkban található hullámvasút a szerelme - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A 43 éves Gaëlle Engel párja egy hullámvasút, és szerinte közös gyerekeik is vannak. A francia nő azt mondja, hogy tinédszerkora óta vonzódik szexuálisan tárgyakhoz, és felnőttként lenyűgözték a hullámvasutak. 38 éves volt, amikor a németországi Hassloch vidámparkjában járt, ahol azonnal vonzódni kezdett a Sky Scream nevű hullámvasúthoz.

Azt mondja, igaz szerelem köti össze őket, és közös gyerekeik is vannak.

"Mondhatjuk, hogy vonzódom a hullámvasutakhoz, de mióta megismerkedtem a Sky Scream hullámvasúttal, azóta tudom, mi az a szerelem" - mondta.

Azt nyilatkozta, hogy korábban több komoly kapcsolata is volt férfiakkal, de nem volt szerencséje velük.

Sajnos nem olyan könnyű fenntartani egy kapcsolatot egy hullámvasúttal, és szexuális kapcsolatuk sem lehet. Ezért a nő tárgyakat gyűtj, amelyek a párjára emlékeztetik: például van egy párnája a Sky Scream fotójával, amit minden nap megölel. Emellett van egy gyűjteménye mindazokból a tárgyakból is, amiket a vidámparkban vett. A párján kívül más hullámvasutak modelljét is gyűjti.

A nő amúgy festő és költő is, azt mondja, alkotásait sokszor a szerelme inspirálja.

"Vannak olyan modellek, amelyek teljesen az én találmányaim, szóval mondhatni, ők a mi gyerekeink. Sky Scream rengeteg rajzomat és írásomat inspirálja. Mióta őt meg ismertem, tudom, milyen is az a nagybetűs Szerelem" - nyiltkozta.