Egy meztelen, legyengült nőt mentettek ki a csatornából Floridában

mentés csatorna meztelen nő Florida
Vágólapra másolva!
Három hete tűnt el az a floridai nő, akit kedden mentettek ki egy csatornából. Lyndsey Kennedy meztelen volt és annyira legyengült, hogy lábra sem tudott állni.
Vágólapra másolva!

Egy meztelen nőt húztak ki egy nyolc méter mély csatornából a floridai Delray Beach-en kedden - írja a Fox News. A cikk szerint a 43 éves nőhöz egy járkókelő hívta ki a hatóságokat, miután meghallotta a nő segélykérését.

A hatóságok szerint miután kiemelték a csatornából a nő annyira le volt gyengülve, hogy nem tudott lábra állni, a mentők egy közeli kórházba szállították.

Mentális problémái voltak

Mint kiderült, Lyndsey Kennedy eltűnését március 3-án jelentette be a barátja. A hatóságok azonban nem tudják, hogy a nő pontosan mennyi időt tölthetett a csatornában.

A helyi tűzoltóság szóvivője szerint azonban Lyndseynek szerencséje volt, valószínüleg már nem bírta volna sokáig a csatornában. Dani Moschella azt is hozzátette, hogy

ahol renegeteg patkány, kigyó, és szemét van, amelyet az utcáról mos be a víz.

Lyndsey a nyomozóknak azt mondta, hogy eltévedt és csapdába esett miután a csatornában úszva felfedezett egy alagutat a barátja otthonának közelében. A nő anyja a nyomozóknak azt is elmondta, hogy a lányának a korábban mentális problémái voltak.