Joe Biden transzneműekkel együtt támadja a republikánus államok gyermek- és nővédelmi törvényeit

zászló, pride, lmbtq,  LMBTQ-transz-BLM, blm, transz, egyesített
Vágólapra másolva!
A Fehér Házba szerda estére összehívnak egy értekezletet, azért, hogy elítéljék a republikánus többségű állami kongresszusok által megszavazott, népszerű jogszabályokat, amelyek a Demokrata Párt által erőltetett transzgenderlobbitól védik meg a gyermekeket, a nőket és az élsportolókat. Joe Biden demokrata elnök szerint ugyanakkor egy 8 vagy 10 éves gyermek is el tudja dönteni, hogy transzgender szeretne-e lenni, a transzneműség pedig alapvető emberi jog.
Vágólapra másolva!

Arról ír a Breitbart jobboldali hírportál az LGBTQnation.com nevű, LMBTQ online újság cikkére hivatkozva, hogy a transzgender, illetve a nem bináris fiatalok számára „az öröm és a remény napja lesz, amikor Joe Bidenék elítélik a republikánus többségű tagállami kongresszusok által elfogadott jogszabályokat", amelyeket a transzgenderlobbi megfékezése érdekében hoztak.

A transzmozgalom zászlaja Forrás: Shutterstock

Az American Principles Project nevű konzervatív érdekképviseleti szervezet azonban tiltakozik a transzgenderlobbi újabb térnyerése ellen. A szervezet vezetője, Terry Schilling interjút adott a Breitbartnak. Schilling szerint „Bidenék tönkreteszik a gyermekeket, a lányokat és a nőket".

Véleménye alapján

Biden terve „maga a gonoszság", és soha nem gondolta volna, hogy ezt mondja, de visszasírja Obamát, mert ő „csak" katolikus apácákat perelt be, és nem indított támadást valamennyi nő ellen, mint a jelenlegi elnök.

Terry Schilling szerint, „mint ahogy egy katolikus nem lehet abortuszpárti (Biden katolikusnak vallja magát, de támogatja az abortuszt - a szerk.), úgy egy feminista sem lehet transzpárti".

A republikánus többségű tagállami kongresszusok gyermekvédelmi törvényeinek az elítélését tervező ülésre szerdán, helyi idő szerint 19 órától kerül sor a Fehér Házban.

A fehér házbeli rendezvény kifejezetten a fiatal transzgender személyekről fog szólni, amelyen jelen lesznek vezető demokrata politikusok, aktivisták és lobbisták is. Az eseményen részt vesz Miguel Cardona tanügyminiszter, Kristen Clarke, az Igazságügyi Minisztérium polgárjogi részlegének a vezetője – aki nem mellékesen a fekete felsőbbrendűség híve – és természetesen a Biden-kormányzat első transzgender tagja, Rachel Levine egészségügyiminiszter-helyettes. A hagyományos értelemben vett nőjogi szervezetek képviselői közül ugyanakkor senkit sem hívtak meg, ami jelzésértékű.

Rachel Levine Forrás: Wikipedia/Flickr/Governor Tom Wolf

A transzgenderlobbi egyik első számú áldozati csoportja – a gyermekek mellett – ugyanis a nők, akiket a magukat „transznőknek" állító férfiak fokozatosan szorítanak ki az élsportból.

A kettő között persze szoros összefüggés is van, ahogy azt alább látni fogjuk. Az Egyesült Államokban

egyre gyakrabban fordul elő, hogy férfiként az élsportban rosszul teljesítők, díjakat nem nyerők egy idő után azt állítják, hogy ők valójában „transznők", így nőként indulva sorra zsebelik be a különböző díjakat.

A demokrata vezetésű államokban ez a jelenség nem csupán az élsportot, hanem a hagyományos iskolai sportot is érinti, így a „transznők" nyomulása miatt a lányoknak esélyük sincs arra, hogy valaha is profi sportoló váljék belőlük, mert a transzok már gyermekkorukban kiszorítják őket.

Ez azonban nem csupán a sportról szól, hanem a középiskola után való továbbtanulásról is.

Az Egyesült Államokban a horribilis összegű egyetemi tandíjak miatt ugyanis alsó középosztálytól lefele a lányoknak csak és kizárólag akkor van esélyük bejutni egy neves egyetemre, ha a kiváló sportteljesítményüknek köszönhetően ösztöndíjakat nyernek, máskülönben nem tudják megfizetni a tandíjakat.

A transzgenderlobbi a szegényebb lányokat azonban ettől is megfosztja, így tulajdonképpen a baloldali irányultságú transzmozgalom vágja el a társadalmi ranglétrán való felemelkedési lehetőségüket azoknak, akiknek a szülei nem tehetősek.

Következésképpen, az alsóbb társadalmi csoportokból származó lányok helyett a hagyományosan dúsgazdag transzok jutnak be ingyenes egyetemi képzésekre, noha az ő szüleik a jelentős összegű tandíjakat különösebb erőfeszítések nélkül ki tudnák fizetni.

Népszerűtlenek az amerikaiak körében a transzgenderlobbi „vívmányai"

2020 szeptemberében a hagyományos feminista elveket valló Women's Liberation Front készített egy közvélemény-kutatást, amelynek eredményeképpen

a válaszadók 54,57 százaléka ellenezte mind a gyermekek nemváltoztató műtéteit, mind a hormonkezelést.

Egyértelműen csupán a válaszadók 8,04 százaléka támogatta a kiskorúak körében történő nemváltást, illetve a hormonkezelést.

Forrás: Breitbart

A neves közvélemény-kutató cég, a Gallup 2021. májusi felmérése alapján

a megkérdezett amerikaiak 62 százaléka ellenezte, hogy transzgender személyek indulhassanak női versenyszámokban, és csupán 34 százalékuk támogatta ezt.

Biden szerint egy 8 vagy 10 éves gyermek el tudja dönteni, hogy transzgender szeretne-e lenni

A Breitbart emlékeztet rá: 2020 októberében az egyik elnökjelölti vita során Joe Biden kijelentette, hogy szerinte

Biden 2020 januárjában is kiállt a transzneműség (transgenderism) mellett, alapvető emberi jognak minősítve azt.