Kiderült, hogy Meghan Markle mégis közreműködött a róla és a Harryről szóló botránykönyvben

social health royals Horizontal SIDE BY SIDE RAIN UMBRELLA ROYAL FAMILY BUST
(FILES) In this file photo taken on March 05, 2020 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the Endeavour Fund Awards at Mansion House in London. - Britain's Prince Harry will relinquish his honorary military appointments and patronages after confirming to Queen Elizabeth II that he and wife Meghan Markle will not return as working royals, Buckingham Palace announced on February 19, 2021. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy mégis közreműködött Meghan Markle annak a könyvek az elkészítésében, amely a pár udvarból való távozásának okait boncolgatja. Markle most bocsánatot kért a bíróságtól.
Vágólapra másolva!

Bocsánatot kért Meghan Markle és bevalotta: tudott róla, hogy egy korábbi segédje kapcsolatban állt a hercegi párról szóló botrányköny, a Finding Freedom című könyv szerzőivel - írja a Blikk a Daily Star cikke alapján.

Kiderült, hogy Meghan Markle mégis közreműködött a róla és a Harryről szóló botránykönyvben Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az említett könyv tavaly augusztusban jelent meg, a mű Harry herceg és Meghan udvarból való távozásának okait boncolgatja. A könyv szerzője két elismert udvari tudósító, Omid Scobie és Carolyn Durand.

Sokan sejtették a hercegi párt a könyv mögött, ők azonban elhatárolódtak a műtől,

mondván az nem velük készült interjukból áll. Ennek ellenére az abban leírtak valóságtartalmát sosem cáfolták.

Egykori kommunikációs titkáruk, Jason Knauf tanúvallomása szerint azonban Sussex hercege és hercegnője „háttéremlékeztetőkkel" látta el az írókat. A férfi már korábban is azt állította, hogy a könyvet többször is megvitatták a hercegnővel személyesen és e-mailben is.

A férfi azt is elmondta, hogy

Meghan 2018 decemberében írásban konkrét együttműködést engedélyezett a könyv szerzőivel,

beleértve engedélyezte a nekik átadott információk és emlékeztetők, tájékoztató feljegyzések használatát. Ezeket az információikat maga Jason Knauf adta át a szerzőknek.

Meghan emiatt bocsánatot kért a Fellebbviteli Bíróságtól, és azt állította, hogy nem emlékezett a Knauff úrral folytatott beszélgetésre a könyvvel kapcsolatban.