Egy texasi anya segített elfogni egy fitala férfit, aki a 15 éves lányát bámulta az ablakon keresztül. A nő pankrátorokat megyszégyenítő megmozdulását a rendőrautó feldélzeti kamerája rögzítette.

Phyllis Pena január 31-én reggel hét óra körül ért haza a boltból a texasi Lake Jackson-ban, amikor észrvette, hogy egy férfi a 15 éves lánya ablakát bámulja - írja a Fox News. Pena kihívta a rendőröket, és bár a férfi ekkor elmenült, a szomszédok nem sokkal később elfogták a közelben.

A kukkoló azonban másodszor is megpróbált kereket oldani, a texasi anya pedig a saját testi épséget sem kímélve állta útját a férfinek. A pankrátorokat megszégenyítő megmozdulását a rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette.

A felvételen látható, ahogy a férfi a nő előtt próbál menekülni, de Pena ekkor ráveti magát és egy határozott mozdulattal földre viszi a kukkolót, amíg a rendőrök odaérnek. 

Nem sokszor fordul elő, hogy valaki fizikailag is segít elfogni egy gyanúsítotatt– méltatta Pena teljesítményét a helyi rendőrség. 

A 19 éves Zane Hawkint végül elfogták és most többek között a hatóságokkal való szembeszegüléssel vádolják.