Egy nem mindennapi ausztráliai lopási kísérletről, illetve egy nagymama azt követő mentőakciójáról számolt be a Fox News.

Az ausztráliai Gold Coast városában pár hete rögzítette az utcai biztonsági kamera azt a felvételt, amelyen egy idős asszony utoléri a táskáját ellopó férfit, majd leteperi a földre, és visszaszerzi tőle az értékeit.  Az előzményekhez tartozik, hogy a nagymama korú nő január egyik estéjén a Pimpama játékteremben mulatta az időt, amikor egy óvatlan pillanatában egy nála jóval megtermettebb férfi ellopta a táskáját, majd kimenekült vele a bárból. Messzire azonban nem jutott vele, ugyanis a helyi sajtó szerint szupernagyinak is titulált asszony azonnal a nyomába eredt, és mint az a felvételen is látszik: 

pár tíz méteren belül utolérte a tolvajt, majd rávetette magát. 

Néhány másodperces dulakodás után az idős asszony semlegesítette a tolvajt, így a nőnek végül komolyabb sérülések nélkül sikerült visszaszereznie az ellopott táskáját. Miután a tolvaj feladta a csatát, beült egy fehér kisteherautóba, és elhajtott. 

A nő miután visszaszerezte táskáját, még az utcán kissé rendbe szedte magát, majd visszatért a szórakozóhelyre, és ott folytatta a játékgépezést, ahol abbahagyta. A táskavisszaszerzési akcióról készült felvétel itt látható: