Két két kollégáját megölte, majd magával is végzett egy amerikai férfi

Vágólapra másolva!
Holtan találtak két embert az egyesült államokbeli Wisconsin államának egyik logisztikai központjában, miután megölte őket saját kollégájuk.
Vágólapra másolva!

A gyanúsított öngyilkos lett, miközben a rendőrség üldözte.

A rendőrségre kedd este érkezett bejelentés egy esetleges ipari balesetről. Amikor a rendőrségi tisztek kiérkeztek a helyszínre, két embert találtak, egyik sem lélegzett már és a helyszínen halottnak nyilvánították őket.

A gyilkosságok után aztán Milwaukee-ban észleltek egy gyanús járművet, amely rendőrségi üldözéshez vezetett. Az autós végül összetörte az autót, majd meglőtte magát és meghalt.

A helyi fuvarosok szövetségének vezetői szerint a két férfit a raktár különböző területein lőtték le. Nem tudnak arról, hogy bármilyen vita lett volna a felek között, akik a szervezet tagjai voltak, sőt nagyon fontos munkaerőt képviseltek mindhárman ebben a pandémiás időszakban - írja az apnews.com.

A hatóságok csak kevés információt oszottak meg a gyilkosságokról, a támadó és az áldozatok nevét sem tették közzé. A létesítményt átmenetileg lezárta a rendőség, az autósokat arra kérik, hogy kerüljék a helyszínt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!