Holtan találtak két embert az egyesült államokbeli Wisconsin államának egyik logisztikai központjában, miután megölte őket saját kollégájuk.

 A gyanúsított öngyilkos lett, miközben a rendőrség üldözte. 

A rendőrségre kedd este érkezett bejelentés egy esetleges ipari balesetről. Amikor a rendőrségi tisztek kiérkeztek a helyszínre, két embert találtak, egyik sem lélegzett már és a helyszínen halottnak nyilvánították őket.

A gyilkosságok után aztán Milwaukee-ban észleltek egy gyanús járművet, amely rendőrségi üldözéshez vezetett. Az autós végül összetörte az autót, majd meglőtte magát és meghalt.

A helyi fuvarosok szövetségének vezetői szerint a két férfit a raktár különböző területein lőtték le. Nem tudnak arról, hogy bármilyen vita lett volna a felek között, akik a szervezet tagjai voltak, sőt nagyon fontos munkaerőt képviseltek mindhárman ebben a pandémiás időszakban - írja az apnews.com.

A hatóságok csak kevés információt oszottak meg a gyilkosságokról, a támadó és az áldozatok nevét sem tették közzé. A létesítményt átmenetileg lezárta a rendőség, az autósokat arra kérik, hogy kerüljék a helyszínt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!