Nem sokon múlott, hogy egy részeg dunaszerdahelyi férfit elgázoljon a vonat. Addig táncolt a vasúti átjáró sorompói között, amíg a vonat kürtjére az utolsó pillanatban észbe nem kapott - számoltak be a nem mindennapi mutatványról a Paraméter felvidéki hírportálon.

Ahogy írták, a tragikusan bohókás felvételen az látszik, ahogy Dunaszerdahelyen a Karcsai út felé vezető vasúti átjáróban, két leeresztett sorompó között egy szemmel láthatóan részeg férfi mulatós zenére táncol. A mutatvány egészen addig tart, amíg az utolsó pillanatban észre nem veszi, hogy megállíthatatlanul közeledik a vonat. Ekkor a vakmerő férfi nagy igyekezetében megbotlik és elesik. 

Hajszál híján elgázolta a részegen táncoló férfit a vonat Dunaszerdahelyen.Forrás: YOUTUBE

Miközben ütemesen szól a "Nélküled az élet gyötrelem, nem viselem el, csak részegen" szövegű dal, valami kiesik a zsebéből. Ezután megbotlik, szinte elesik, ekkor megszólal a vonat kürtje, ezután a férfi elkezd lerohanni a sínről, de még előtte felkapja a földről a számára oly fontos tárgyat. Tényleg csak egy hajszálon múlt, hogy nem gázolta halálra a vonat.