Hajtóvadászatot indítottak egy férfi ellen, aki mindössze pár perc alatt három nőt erőszakolt meg London déli részén. A rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Három nőt támadott meg ugyanaz a férfi néhány perc alatt fényes nappal április 4-én a dél-londoni East Streeten. 

A rendőröket eredetileg egy húszas éveiben járó nő miatt riasztották, akit a férfi megtámadott. Földre lökte, majd molesztálni kezdte. Amikor a férfi befordult a Blackwood utca irányába, néhány szemtanú értesítette a rendőröket. 

Egy biztonsági kamera felvételeiből később kiderült, hogy ugyanaz 

a férfi másik két nőt hasonló módon bántalmazott néhány perccel korábban. Egyelőre az áldozatokat sem azonosították. 

A személyleírás szerint a férfi 30-40 év közötti, vékony testalkatú. Kék kapucnis pulóvert, fekete dzsekit és sötét színű szabadidőalsót viselt a láb külső oldalán fehér csíkkal.

Forrás: Police Handout

A rendőrök közzétették a férfiról készült felvételt, és kérik, hogy aki felismeri, azonnal értesítse őket. Kérik továbbá az áldozatokat, hogy ők is bátran jelentkezzenek. 

Az egyik legfontosabb ügy számunkra a nők, illetve lányok elleni erőszak megfékezése. Azt szeretnénk, hogy a nők biztonságban érezzék magukat London utcáin. Kötelességünknek érezzük, hogy megtaláljuk ezt az embert, és megakadályozzuk, hogy további kárt okozzon 

- írták a rendőrök a közleményükben - írja a Mirror.