Letartóztattak egy tizennégy éves fiút Floridában, mert a gyanú szerint megkéselte az egyik iskolatársát. Nem sokkal ezután a fiú anyja is a rácsok mögé került amiatt, mert falazni próbált a fiának. A gyanú szerint megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat.

Szemtanúk elmondása és térfigyelő kamerák felvételei alapján megállapították, hogy egy lány szombat este egy fiúval együtt indult el az iskolából, de nem ért haza. 

Másnap rátaláltak a holttestére. A rajta lévő szúrt sebből látszott, hogy a halálát egy éles tárgy okozta.

A lány feltételezett gyilkosa,a 14 éves Aiden Fucci letartóztatása után szelfizett egyet a rendőrautóban. A gyerek egyelőre 21 napra került a börtönbe.Még heteket kell várni arra, hogy kiderüljön, fiatalkorúként, vagy felnőttként kezelik-e az ügyben.

Aiden FucciForrás: St. Johns County Sheriff

Nemcsak a fiú, hanem

anyja, a 35 éves Christal Smith is rács mögé került. Az asszonyt azzal gyanúsítják, hogy segített fiának a bizonyítékok megsemmisítésében.
A rendőrökkel együttműködő nő megadta magát. 25 ezer dolláros, azaz közel 8 millió forintos óvadék ellenében akár szabadlábra is kerülhet.

Célunk az, hogy minél erősebb vádiratot állíthassunk össze egy sikeres ügyészségi eljárás érdekében"

- mondta Robert Hardwick rendőr.

Crystal SmithForrás: St. Johns County Sheriff

Egyelőre semmit nem tudnak arról, mit tüntethetett el az asszony, annyi viszont biztos, hogy

Fucci ruhája vérfoltos volt, a rendőrök pedig találtak egy kicsorbult vadászkést a közeli tó partján, amiről azt gondolják, hogy a gyilkossághoz használták, mivel a lepattant hegyét a lány holttestén találták meg.

Ha mást nem is találtak, valószínűleg ennyi bizonyíték is elég lesz a vádak megerősítéséhez - írja a Bors a People cikke alapján.

A 13 éves Tristyn Bailey holttestét előző hónapban találták meg Floridában.

Egyből Fuccira terelődött a gyanú, mivela fiú a közösségi oldalán is. gyanúsan viselkedettEgy alkalommal például azt üzente a lánynak, hogy:

Ne öltözz így, akkor talán nem erőszakolnak meg

Emiatt a gyilkosság mellett a szexuális erőszak gyanúja is felmerült az ügyben.