Rengeteg nőt megerőszakolhatott a világhírű pornósztár, a legfiatalabb áldozata egy 15 éves lány lehetett

Ron Jeremy, pornó, pornósztár, felnőttfilm, szexfilm, pornószínész, pornós
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 27: Adult film stars Mary Carey, Ron Jeremy and Kayden Kross arrive at the premiere of Jeremy's new film "One-Eyed Monster", held at the Fine Arts Theater on April 27, 2009 in Beverly Hills, California. (Photo by Michael Tullberg/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Szexuális bűncselekmények egész sorával vádolják az ismert pornószínészt, Ron Jeremyt, egészen 1996-ig visszamenően. A férfi egyelőre mindent tagad, annak ellenére, hogy több mint egy éve letartóztatták három nő megerőszakolása miatt, és az ismert áldozatok száma azóta folyamatosan nő - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A pornófilmek sztárja, Ron Jeremy Hyatt nem vallotta magát bűnösnek a vádakban, amelyeket tavaly hoztak fel először ellene.

- tette közzé a színész a Twitteren tavaly augusztusban.

Forrás: Getty Images/David Mcnew

A tárgyalásra múlt héten került sor, ahol továbbra is ártatlannak vallotta magát, melyet ügyvédje is megerősített szerdán.

A színészt ugyanis

több mint 30 szexuális bűncselekménnyel vádolják, ebből 12 nemi erőszak, melyeket 23 év alatt követett el 15 és 51 év közötti nőkkel szemben. A gyanú szerint volt olyan áldozata is, akire álmában támadt rá.

A rendőrök feltételezése szerint a férfi

a bűncselekményeket éjszakai bárokban, klubokban, fotózások alkalmával, illetve saját lakásán követhette el.

Forrás: Getty Images/2009 Michael Tullberg/Michael Tullberg

A 68 éves férfi a felnőtt filmipar egyik leghíresebb alakja,

a 70-es évektől kezdve több mint 2000 ezer filmben szerepelt, amivel megdöntötte a Guinness-világrekordot.

A színész emellett 2008-ban egy horrorfilmben is szerepelt, amelyben a főhőst megszállta egy gonosz szellem és gyilkolni kezdett. Ezenkívül mellékszereplőként feltűnt a Minden6óban, a Keresztapa 3. részében és a Family Guy sorozatban is.

Forrás: Getty Images/Robert Gauthier

A férfit több mint egy évvel ezelőtt tartóztatták le, miután felmerült a gyanú, hogy három nőt megerőszakolt. Ekkor egészen az idei tárgyalás napjáig rács mögött maradt.

A hosszas nyomozás során azóta

több állítólagos áldozat is jelentkezett, a vizsgálatoknak azonban még nincs vége.