Szexuális bűncselekmények egész sorával vádolják az ismert pornószínészt, Ron Jeremyt, egészen 1996-ig visszamenően. A férfi egyelőre mindent tagad, annak ellenére, hogy több mint egy éve letartóztatták három nő megerőszakolása miatt, és az ismert áldozatok száma azóta folyamatosan nő - írja a DailyStar.

A pornófilmek sztárja, Ron Jeremy Hyatt nem vallotta magát bűnösnek a vádakban, amelyeket tavaly hoztak fel először ellene. 

Alig várom, hogy ártatlanságomat a bíróság előtt is megerősíthessem. Köszönöm szépen mindenkinek a támogatást" 

- tette közzé a színész a Twitteren tavaly augusztusban.

Forrás: Getty Images/David Mcnew

A tárgyalásra múlt héten került sor, ahol továbbra is ártatlannak vallotta magát, melyet ügyvédje is megerősített szerdán.

A színészt ugyanis 

több mint 30 szexuális bűncselekménnyel vádolják, ebből 12 nemi erőszak, melyeket 23 év alatt követett el 15 és 51 év közötti nőkkel szemben. A gyanú szerint volt olyan áldozata is, akire álmában támadt rá. 

A rendőrök feltételezése szerint a férfi a bűncselekményeket éjszakai bárokban, klubokban, fotózások alkalmával, illetve saját lakásán követhette el. 

Forrás: Getty Images/2009 Michael Tullberg/Michael Tullberg

A 68 éves férfi a felnőtt filmipar egyik leghíresebb alakja, a 70-es évektől kezdve több mint 2000 ezer filmben szerepelt, amivel megdöntötte a Guinness-világrekordot. 

A színész emellett 2008-ban egy horrorfilmben is szerepelt, amelyben a főhőst megszállta egy gonosz szellem és gyilkolni kezdett. Ezenkívül mellékszereplőként feltűnt a Minden6óban, a Keresztapa 3. részében és a Family Guy sorozatban is.

Forrás: Getty Images/Robert Gauthier

A férfit több mint egy évvel ezelőtt tartóztatták le, miután felmerült a gyanú, hogy három nőt megerőszakolt. Ekkor egészen az idei tárgyalás napjáig rács mögött maradt. 

A hosszas nyomozás során azóta több állítólagos áldozat is jelentkezett, a vizsgálatoknak azonban még nincs vége.