A hercegi pár a gyerekekkel együtt utazik - írja a Bors.

Kate Nicholl királyi bennfentes nemrég azt nyilatkozta, hogy Harry herceg és Meghan hercegné visszatér az Egyesült Királyságba, hogy együtt töltsék a karácsonyt a királyi családdal.

"A terveik között szerepel, hogy visszatérnek. A királynő minden bizonnyal erőlteti a dolgot, Károly hercegnek pedig már nagyon hiányoznak az unokái. Ez a találkozás reményt adhat a nagy békülésre" – mondta a szakember.

Harry herceg és Meghan Markel New Yorkban 2021. szeptember 23-ánForrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

A hercegi pár legutóbb 2018-ban töltötte a karácsonyt a palotában, hét hónappal az esküvőjük után. Ez lesz azóta az első alkalom, hogy Meghan Markle az Egyesült Királyságba utazik, Harry számára pedig a harmadik: korábban Fülöp herceg temetésén, és édesanyja, Diana hercegné szoboravatásán jelent meg.

A karácsonyi összejövetel nemcsak a viszályok rendezésére adhat kiváló alkalmat, a királyi család ugyanis első születésnapja óta nem látta a páros kisfiát, Archie-t, júliusban született kislányukkal, Lilibettel pedig még sosem találkoztak személyesen.