A börtöntől rettegő Alec Baldwin nevetségesen színészkedik egy megrendezett paparazzó fotózáson - képek

Alec Baldwin
Vágólapra másolva!
Nemrég a Vermont állambeli Manchesterben egy étteremben megrendezetten megviselt állapotban fotózták le a paparazzók Alec Baldwint és feleségét - erről ír a Daily Mail, persze, hízelegve a sztárnak. A fotókról elmondható, hogy elég átlátszóan megrendezett  PR-akciónak tűnik, ugyanis Alec Baldwin a fényképezőgépek kereszttüzében látványosan rájátszik a szenvedésére. Nem természetesen pózol az étteremben, mindezt valószínűleg azért, mert producerként őt terheli a felelősség a forgatáson, még tisztázatlan körülmények között, agyonlőtt Halina Hutchins operatőr haláláért. Pontosítsunk: maga Alec Baldwin lőtte le, mert véletlenül egy töltött fegyvert adtak a kezébe. Azonban ő volt az egész film producere is.
Vágólapra másolva!

Alec Baldwint megrendült állapotban fotózták le paparazzók, miközben feleségével, Hilariával vacsorázott egy lezárt Vermont állambeli bárban, Manchester városában. A paparazzo-akció több kérdést is felvet, ugyanis nem tűnik természetesnek, ahogyan a színész és felesége pózolnak a kamerák kereszttüzében. Egy látványosan megrendezett PR-akciónak lehetünk a tanúi, ugyanis Alec Baldwint producerként kizárólagos felelősség terheli a Rust forgatásán még tisztázatlan körülmények között meghalt operatőr, Halina Hutchins haláláért.

A fotókon Alec Baldwin a látványosan összeomlott, megviselt ember szerepét próbálja eljátszani, de teljesen életszerűtlen módon pózol és szorítja a fejét a kezével, pontosan akkor, amikor fotózzák. Valószínűleg ezzel azt szeretné elérni, hogy megússza a börtönt, mivel minden jel arra utal, hogy ez

pusztán egy elterelés, egy megrendezett fotózás volt annak érdekében, hogy a médián keresztül megnyerje a közvélemény szimpátiáját a látványos szenvedéssel, a megviselt ember imidzsével.

A fotózás pillanatában a 37 éves felesége többször is megölelte és megcsókolta a férjét, aki egy ponton - amikor egyedül van a felesége nélkül -, egyik kezével a feje oldalát szorongatta, és úgy tűnt, mélyen és keserűen elgondolkodott, miközben a bárszékről lefelé bámult. Úgy tűnik tehát, hogy a közvélemény szimpátiájának a megnyerése érdekében megpróbálja eljátszani a teljesen összeroppant embert.

Alec Baldwint producerként teljes mértékben felel a forgatáson történtekért, így büntetőjogi felelősséggel tartozik a 42 éves Halina Hutchins haláláért is. Ha a nyomozás lezárása után igazolódik a bűnössége, akkor a bíróság letöltendő börtönre ítélheti a színészt.

Többek között azért is különösen érdekesek a sajtóba kikerült (vagy éppen elküldött) paparazzo-fotók, mert a forgatáson a stáb több tagja is panaszkodott a silány, nem megfelelő körülményekre, a rossz biztonságra. Több olyan esetet is említettek a forgatás alatt, ahol csak a szerencsével határos módon nem lett tragédia korábban.

Baldwin forgatásán a stáb már azelőtt aggódott a fegyverek biztonsága miatt, hogy Alec Baldwin véletlenül lelőtte volna Hutchinst. Egyetlen golyó találta el Hutchins mellkasát, majd a mögötte álló rendezőt, Joel Souza-t a vállán találta el, megsebesítve őt, ami arra utal, hogy a golyó keresztülhatolt Hutchins testén.

A szakszervezeti dolgozók már órákkal a halálos lövöldözés előtt elmentek a forgatásról, miután panaszkodtak a hosszú munkaidőre, a silány körülményekre és egy másik biztonsági incidensre napokkal korábban, amikor egy kellékfegyver "két félresikerült lövésével" járt.