Hidvéghi Balázs: A brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik

HIDVÉGHI Balázs
Budapest, 2020. december 16. Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Ahogy közeledik a magyar választás és a gyermekvédelmi népszavazás időpontja, a brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik - közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy hétfőn bemutatott jelentésre reagálva.
Vágólapra másolva!

– A migránsok betelepítésének elutasítása és a gyermekvédelmi törvény elfogadása óta válogatott eszközökkel támadják Magyarországot – írta.

Most is egy újabb támadást készítenek elő: az Európai Parlament LIBE bizottsága ismét Magyarországot és Lengyelországot támadja egy készülő jelentésében. Egy német baloldali képviselő és LMBTQ-aktivista, Terry Reintke további eljárások megindítását és szankciók alkalmazását követeli Magyarország ellen.

Jogilag és pénzügyileg is meg akarják büntetni hazánkat

- olvasható Hidvéghi Balázs nyilatkozatában.

Egy baloldali kormány főnyeremény lenne Brüsszelnek

– A brüsszeli baloldal ezúton is be akar avatkozni a magyar választásokba. Azért teszik ezt, mert

A baloldal mindenhol ezt csinálja, ahol hatalomra kerül – fogalmazott.

Hidvéghi Balázs: A migránsok betelepítésének elutasítása és a gyermekvédelmi törvény elfogadása óta válogatott eszközökkel támadják Magyarországot Forrás: MTI/Kovács Attila

Mint írta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje nyilvánvalóvá is tette, hogy mindezt Magyarországon is megtennék. Szerinte egy baloldali kormány főnyeremény lenne Brüsszelnek.

– Na, ez a mondat igazán önmagáért beszél. Amellett, hogy mi itt az Európai Parlamentben megvédjük Magyarországot, még fontosabb, hogy április 3-án is minél többen védjük meg Magyarországot mindattól, amit a brüsszeli és a magyar baloldal véghez akar vinni – hangsúlyozta a képviselő.