Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Majdnem két évtized múltán került elő egy meggyilkolt nő holtteste az Egyesült Államokban

gasztroutazás 2020
Oakland, Kalifornia. Hagyjuk, hogy a város egyedülálló történetét az ételek meséljék el. A szakácsok helyi alapanyagokból, nemzedékek óta alkalmazott technikákkal készítik el ételeiket és italaikat. Próbáljuk ki a mártással készült, japán sült csirkét, amelyet két texasi pirítós között szolgálnak fel
Vágólapra másolva!
Egy közel 18 éve eltűnt kaliforniai nő holttestét találták meg a hónap elején egy sírban - írja az ügyészség által közreadott információkra hivatkozva a Foxnews. 
Vágólapra másolva!

Az akkor 48 éves, Oaklandben élő Cynthia "Linda" Alonzo 2004-es hálaadás napján tűnt el. Őt és barátját, Eric Morát utoljára Nyugat-Oaklandben látták, amikor autóba szálltak, hogy a nő édesanyjának San Franciscói otthonába utazzanak az ünnep alkalmából - közölte Nancy E. O'Malley Alameda megyei kerületi ügyész.

A képen Cynthia Alonzo:

Miután az asszony eltünése nyilvánvalóvá vált, azonnal a barátja lett az első számú gyanusított. Habár a holttest akkor még nem került elő,

Morát 2007-ben megvádolták az asszony meggyilkolásával, majd 2012 márciusában másodfokon 15 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Az ítéletet később egy fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte.

A rejtélyes ügyben a valódi fejleményekre 2016-ig kellett várni, ekkor Mora bevallotta a gyilkosságot, és a holttest hollétét is elárulta. A hatóságok azonban a megadott helyszínen nem találták meg Alonzo élettelen testét. A férfit a bűncselekmény beismerését követően még ugyanebben az évben 11 év börtönbüntetésre ítélték.

Oakland, Kalifornia egy régi felvételen Forrás: Shutterstock

Végül idén május 4-én az oaklandi katonai bázison dolgozó munkások egy ponyvába burkolva fedezték fel a nő maradványait, akit a helyszínen az egyik gyermeke azonosított.

- nyilatkozta Danielle London helyettes kerületi ügyész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről