Megerőszakoltak és félholtra vertek egy kisfiút Delhiben

családon belüli erőszak gyerek bántalmazás
Vágólapra másolva!
Sokkoló támadás áldozata lett egy 12 éves, indiai gyerek. Három kortársa megerőszakolta, aztán botokkal és téglákkal félholtra verte, mielőtt magára hagyta. Indiában gyakoriak a szexuális bűncselekmények. Egy aktivista az esettel kapcsolatban kijelentette, "még a fiúk sincsenek biztonságban".
Vágólapra másolva!

A 12 éves fiút három másik, 10 és 12 év közötti szomszédja kínozta, és erőszakolta meg, pedig korábban barátok voltak. A gyerekek

kövekkel és téglákkal ütötték a kis áldozatot, és a helyi hírek szerint a nemi szervét is megcsonkították egy fémrúddal.

Két gyanúsítottat már elfogtak és a fiatalkorúak igazságügyi testülete elé állítottak, társukat viszont még keresik.

Az áldozatot szeptember 22-én, csütörtökön, négy nappal a támadás után kórházba vitték.

A szülők először nem akartak beszélni róla, de két nap múlva, szptemben 24-én az anya megerősítette, hogy szexuálisan bántalmazta és félholtra verte a kisfiát három barátja, akik végül magára hagyták.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A DCW (Delhi Commission for Women) nevű, városi nők védelmére létrehozott törvényes testület az esetet jelentette a rendőröknek, és segített a nyomozásban. Swati Maliwal, az egyesület vezetője szörnyűnek minősítette a történteket. Azt mondta, hogy

a lehető legszigorúbb intézkedéseket kell meghozni a támadókkal szemben.

- posztolta a Twitteren.

Az eset sajnos nem egyedi: a legfrissebb adatok szerint naponta 86 nemi erőszak esetet rögzítenek Indiában - írja a Mirror.