Holttestet találtak egy erdőben Essexben, a Scotland Yard nyomoz az ügyben

illusztráció
Vágólapra másolva!
Három férfit letartóztattak, miután egy férfi holttestét találták meg egy erdőben Essexben, az Egyesült Királyságban. A gyanú szerint a holttest egy középkorú férfié, őt és egy harmincas éveiben járó nőt csütörtök este "akaratuk ellenére tuszkolták egy autóba és vitték el" Észak-Londonból - közölte az angol rendőrség.
Vágólapra másolva!

A holttestet a Loughtonban lévő Oakwood Hill ipari park közelében találták meg szombat dél előtt nem sokkal. Az ügyet a londoni rendőrség vette át, annak ellenére, hogy a férfi holttestét Essexben találták meg, mivel a hatóságok szerint már Londonban halott lehetett - írja a Sky News.

A Scotland Yard közölte, hogy pénteken délután 2 óra körül olyan bejelentést kaptak, hogy egy férfi és egy nő eltűnt egy enfieldi címről, előző este látták őket utoljára.

- áll a rendőrség közleményében.

A boncolás és a hivatalos azonosítás jelenleg folyamatban van.

A hatóságok szerint a nőt később megtalálták, nem esett bántódása, állapota kielégítő.

Az üggyel összefüggésben három férfit Kentben letartóztattak, ők továbbra is rendőrségi őrizetben vannak.

Kate Kieran nyomozó, a Metropolitan Police munkatársa elmondta: "Ez egy nagyon összetett és gyorsan zajló nyomozás, amelyben a londoni rendőrség több egysége is részt vesz, valamint felbecsülhetetlen segítséget kapunk az essex-i rendőrségen dolgozó kollégáinktól.

A rendőrség egyúttal a lakosság segítségét kérte, hogy aki bármi érdemleges információval tud szolgálni az esettel kapcsolatban, az forduljon a hatósághoz, akár névtelenül is.

A címlapi kép illusztráció!