Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Három lövöldözés is történt vasárnap este, Bostonban

Vágólapra másolva!
Vasárnap este három lövöldözés is történt Boston más-más kerületében. Legalább egy ember meghalt, öt másik pedig megsebesült - közölte a bostoni rendőrség.
Vágólapra másolva!

Lövöldözés tört ki Massachusetts fővárosának, Bostonnak három különböző városrészében mintegy 40 percen belül - írja az ABCNews.

Az első lövöldözésről helyi idő szerint este 21 óra 10 perc körül tettek bejelentést.

A Mattapanba érkező rendőrök két sebesülthöz hívtak mentőt, akik lőtt sérüléseket szenvedtek. Mindkét sebesültet egy helyi kórházba szállították, ahol egyiküket halottnak nyilvánították. A másik áldozat várhatóan felépül sérüléseiből.

A második lövöldözést helyi idő szerint 21:40 körül jelentették Dorchesterben.

Kiérkezésükkor a rendőrök egy férfit találtak, aki több lőtt sebet szerzett. A rendőrség nyilatkozata szerint életveszélyes sérülésekkel szállították egy helyi kórházba.

A harmadik lövöldözést helyi idő szerint 21:45 körül jelentették a Hyde Parkból.

A hatóságok kiérkezésükkor egy lőtt sebet szerzett férfit láttak el. A férfit egy helyi kórházba szállították, ahol nem életveszélyes sérülésekkel kezelik - közölte a rendőrség.

Ezután, helyi idő szerint nem sokkal este 10 óra után a rendőrök bejelentést kaptak két lőtt sebbel kezelt férfiról, akik egy helyi kórház sürgősségi osztályán jelentek meg.

Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy mindkét férfi a Hyde Parkban történt lövöldözés áldozata. A rendőrség szerint várhatóan túlélik az esetet.

A lövöldözésekkel kapcsolatos nyomozás folyamatban van.

- áll a rendőrség hétfőn kora reggel kiadott közleményében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről