Jégkrémet adott a fagyiárus a 14 éves kislánynak, aztán megerőszakolta

Vágólapra másolva!
A 37 éves Arthur Malaj megerőszakolt egy 14 éves kislányt. A gyereknek egy fagyit adott azért, hogy lefeküdjön vele - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Malaj még a húszas éveiben, 2011-ben dolgozott fagylaltárusként West Yorkshire-ben, amikor egy 14 éves lányt elkezdett a kelleténél jobban kitüntetni a figyelmével, például

kedvezményesen vagy ingyen kínált neki fagylaltot. Nem ok nélkül: az első perctől kezdve arra akarta rávenni a kiskamaszt, hogy szexeljen vele.

Az egyébként házasságban élő férfi bűncselekményeiről

a rendőrök csak 2018-ban szereztek tudomást. A férfi kihallgatása során azonban tagadta, hogy valaha is ismerte volna az áldozatot.

Forrás: West Yorkshire Police / SWNS

A bíróság már augusztusban bűnösnek ítélte a férfit, ám a tárgyalás elmaradt, ügyvédje, Danielle Graham szerint ugyanis mindez túl sok volt Malaj számára, és pánikrohamokkal kezelték.

Ezután azonban elmenekült, és

közel egy éven keresztül körözték elfogatóparancs alapján.

Michael Smith ügyész elmondta, szerinte Malaj direkt azért menekült el a meghallgatás elől, hogy ezzel késleltesse az ítélethirdetést.

Most azonban három és fél év börtönre ítélték, egész hátralévő életére felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára, és határozatlan időre szóló távolságtartási végzést is kiszabtak vele szemben,

hogy ne léphessen kapcsolatba áldozatával.