Putyin keményen üzent a Nyugatnak

PUTYIN, Vlagyimir, Ukrajna háború, csatlakozási szerződés, négy megszállt régió, Moszkva,
Moszkva, 2022. szeptember 30. Vlagyimir Putyin orosz elnök beszédet mond az orosz ellenőrzés alá került ukrajnai területek Oroszországhoz való csatlakozási egyezményének aláírásán a moszkvai Kremlben 2022. szeptember 30-án. Putyin a szakadár Donyecki és Luhanszki Népköztársaságnak, valamint a teljesen, illetve részben megszállt Herszon és Zaporizzsja megyének Moszkva-barát vezetőivel írta alá az egyezményt. Az elnök közölte, hogy a donyecki és a luhanszki régiót a 2014-es határaik között csatolják Oroszországhoz, a herszoni és a zaporizzsjai régió határai még kijelölésre várnak. Zaporizzsja megye azonos nevű fővárosa ukrán ellenőrzés alatt áll. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Mecel
Vágólapra másolva!
Miközben a "hülye" emberek el akarják törölni az orosz kultúrát, addig Oroszország továbbra is támogatja más országok kultúrájának bemutatását - mondta Vlagyimir Putyin.
Vágólapra másolva!

Az orosz elnök szerint a hülye emberek az orosz kultúra eltörlését tűzték ki célul. Ezzel szemben Oroszország továbbra is támogatja más országok kimagasló kulturális termékeinek bemutatását, emellett pedig az ezekben a művekben fellelhető eszmék és gondolatok közlését is.

"Mi okosak vagyunk. Azok, akik megpróbálják eltörölni a kultúránkat nem éppen mondhatóak annak" - mondta Vlagyimir Putyin.