Elfogtak egy gyereket, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 24-én megölt egy negyedikes amerikai kislányt. A fiú ismerte az áldozatát, de ennél többet nem árultak el róla. 

Mint mindig, most is biciklivel indult el a nagynénjéhez a 10 éves Lily Peters, mivel mindössze négy háztömbnynire van a lakása az otthonuktól. Édesapja hiába várta haza vasárnap. 21 óra is elmúlt már, amikor felhívta a rendőrséget.

Lily PetersForrás: Chippewa Falls Police Department

A gyerek holttestét a nagynénje lakásától nem messze lévő erdőben találták meg. A biciklije is mellette volt.

A Chippewa Falls-i rendőrség több mint 200 tippet kapott azzal kapcsolatban, ki lehet a gyilkos, de a nyomozás szempontjából ezeket mind kritikával kezelték.

Egy nappal később, hétfőn tartóztatták le azt a gyereket, akit a lány megölésével gyanúsítanak. A rendőrök nem sokat mondtak róla, csak annyit árultak el, hogy egy fiúról van szó, aki ismerte a kislányt, de sem arról nem beszéltek, hogy pontosan hány éves, sem arról, hogy milyen viszonyban volt az áldozatával.

Bár semmi sem hozza vissza Lily Peters-t és nem változtat a történteken, nagyon hálásak vagyunk, hogy eljuttathatjuk a hírt a családhoz és a közösséghez - mondta Matt Kelm rendőr a letartóztatás napján - írta meg a Bors a DailyMail cikke alapján.